Moderne Media er et av Norges ledende produksjonsselskap innenfor podkast.
Vi tar for oss hele livsløpet, fra idé til konsept, produksjon og kommersialisering.
Ta kontakt for en prat!


Vi har podkaster i en rekke kategorier.  Du finner de    her!

Vi har podkaster i en rekke kategorier.
Du finner de her!

Innholdsmarkedsføring, rett i øret, fra en stemme du kjenner

PODKASTER
Ved å annonsere i podkast treffer du selektive, lojale og oppmerksomme lyttere. De lytter ofte til det samme programmet uke etter uke, og deltakerne og programlederne i favorittprogrammet blir ofte viktige meningsbærere med innflytelse.
To av formene for annonsering i podkast er innholdsmarkedsføring og sponsorat. 

Innholdsmarkedsføring: 
Programlederne og de øvrige deltakerne fletter produktet eller tjenesten inn som en integrert del av innholdet. Annonseringen opplyses om, men en optimal gjennomføring avbryter ikke den gode lytteropplevelsen.
Vi lot VIPPS fra Dnb være en interaktiv del av våre fotballpodkaster, som svarmetode i konkurranse, for å demonstrere bruken. Eksemplet nedenfor er hentet fra podkasten Fotballklubben med Aleksander Schau og Thomas Aune:

Sponsorat: 
En mer klassisk form for annonsering er sponsorat i innledning eller avslutning av programmet. Ved å knytte seg til riktig program med rett målgruppe kan programmet skape gode assosiasjoner for din bedrift eller produkt. 
Podkasten Gravid På Ekte, med Lykke Bjørnøy og Justin Walters hadde et samarbeid med Bæreglede.no om et sponsorat i forkant av en av deres episoder:


PROFILER

Vi samarbeider med en rekke spennende profiler i Norge. 
Å knytte til seg meningsbærere med innflytelse kan være en viktig del av markedsføringen av et brand eller bedrift. 

Våre profiler er aktive i en rekke forskjellige kategorier og medier. Produktplassering i sosiale medier, ambassadørroller og produkttesting. Dette er bare noen av mulighetene som finnes for å knytte en kjent profil nærmere ditt brand.

Selv i en moderne verden hvor teknologien stadig tar nye steg, tror vi aldri at den gode historien vil miste sin verdi. Vi elsker de gode historiene og tror at de fortelles aller best fjes til fjes. Våre profiler står klare for å bidra med LIVE-innslag på arrangementer, enten i form av tradisjonelle bedriftseventer, eller en mer uformell setting.

Med en god blanding av veletablerte og nye spennende navn, har vi noe som passer for de fleste. Se profilene våre    her!

Med en god blanding av veletablerte og nye spennende navn, har vi noe som passer for de fleste. Se profilene våre her!


YOUTUBE

En rekke av Moderne Medias podkaster filmes og publiseres på YouTube. 
Utover dette jobber vi tett med en rekke spennende videoproduksjoner. 

En av disse er spillekspertene i Level Up , som tidligere hadde en konkurranse i samarbeid med Komplett.no hvor de dro hjem til en heldig konkurransevinner og oppdaterte gutterommet hans. 

Det finnes mange muligheter for annonsering også i videoproduksjoner. En fullstendig samproduksjon er én mulighet, tradisjonelt sponsorat eller innholdsmarkedsføring og produktplassering er også naturlige alternativer.


SNAPCHAT OG SoMe

Geir Ove Pedersen, også kjent som @Geeohsnap er en av verdens største Snapchat-profiler, med mer enn 1 million daglige views. Han har blant annet jobbet med Disney, Air France (bildet) og Starbucks. 

@Geeohsnap tar vanlige bilder av vanlige mennesker i vanlige situasjoner og gir de et helt nytt liv. 

Her finnes det et mylder av muligheter for en bedrift som ønsker å henge med på det siste innen digital markedsføring.

@Geeohsnap: Snapchat-annonsering for Air France