GRAVID PÅ EKTE TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

OM GRAVID PÅ EKTE

En usminket og ærlig podkast, om å vente på en unge. Hva skjer med barnet, kroppen og forholdet under graviditeten? Lykke og Justin gir deg et innblikk i deres graviditet, uke for uke. Helt ærlig og ekte.

Som to svorne podkastfans var det naturlig for Lykke og Justin å lete etter podkaster om graviditet da de fant ut at de skulle bli tre. Begge to syntes det de fant var for sminket og fantastisk, og ikke tok for seg mange av de tøffe sidene ved å gå gravid. Derfor ville de lage en ærlig gravid-podkast hvor de kunne dele både fine, morsomme og vanskelige øyeblikk. I «Gravid på ekte» forteller de om utviklingen, uke for uke i graviditeten. Om tårer, latter, frustrasjon, krangling og mat som plutselig lukter bensin.

De første ukene i graviditeten er ofte de mest slitsomme og tøffe, dette gjenspeiles også i de tidlige episodene. Etter hvert som ukene går, får publikum kjenne enda mer på gledene Lykke og Justin finner i ventetiden.


gpe

MER OM GRAVID PÅ EKTE

Lykke Bjørnøy og Justin Walters gir deg et innblikk i deres graviditet, uke for uke, ærlig og ekte. Australske Justin får et møte med norske forberedelser og skjemajungel. Han kommer med morsomme og gode betraktninger på hva mannen i forholdet bør forberede seg på i ventetiden.
Sammen gir de deg oppdateringer og fakta om hva som skjer med embryoet og fosteret, uke for uke. Godt blandet med en rekke følelser, tanker og spenning. Vi får et nært innblikk i reisen fra graviditet til fødsel.


LYTT TIL PODKASTEN

Lykke og Justin deler fra sin graviditet. Uke for uke. Noen uker er tyngre, andre er lystige, dette går igjen i stemningen i episodene. Du får høre både den kommende mors og fars side i ventetiden. I tillegg til alt man må huske på, alt man bekymrer seg for og gode tips. Ærlig og usminket. Gravid på ekte. 


ANNONSERING

Gravid På Ekte har blant annet hatt et samarbeid med Bæreglede.no om sponsorat i forkant av podkasten. Med annonsering på Gravid På Ekte når du ut til en målgruppe i et øyeblikk hvor de lytter oppmerksomt. Podkasten har en rekke lojale lyttere, som følger løpet fra uke 1 helt frem til fødsel. Programmet slutter heller aldri å være aktuelt, så lenge folk fortsetter å bli gravide. Det finnes mange kreative måter å annonsere på, ta kontakt så kommer vi med forslag til du blir fornøyd.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «Gravid på ekte»? Ta gjerne kontakt med med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn