LEVEL UP TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Spill-quiz

  • Presentasjon og konferansier

OM LEVEL UP

Spill er ikke bare lidenskapen og hobbyen til Level Up, det er også jobben deres. Så glade er Rune og Karl i hobbyen deres at de valgte å si opp trygge stillinger for å fortsette med den.

Sammen var Rune og Karl programledere i spillmagasinet «Level Up» på VGTV.  Et ukentlig program med nyheter, anmeldelser, dueller, reportasjer og tilbakeblikk på gamle spillklassikere. I samme periode var Level Up å finne både som podkast på Soundcoud og iTunes så vel som på YouTube, hvor de fortsatt har sin egen kanal.

Etter fast jobb og ni sesonger på VGTV forlot Rune og Karl sine trygge hverdager og bestemte seg for å stå på egne ben. Det førte til starten på produksjonsselskapet BuffKitten AS.

Hver onsdag leverer de YouTube-innslag, livestreaming og podkasten Level Backup. De lager relevant spillstoff for spillentusiaster, presentert på en seriøs, men trivelig og lite høytidelig måte. Er du ikke spillentusiast er det lett å bli smittet av gutta i Level Up.


LEVEL UP SIN PODKAST

Siden oppstarten av eget selskap, har engasjerte seere støttet de med månedlige bidrag på Patreon.com/levelupnorge. Ut fra dette har de løpende inntekter.

I tillegg til å jobbe med spilljournalistikk på heltid, engasjerer Rune og Karl en ivrig flokk med freelancere. Det inkluderer StormLasj, NickHalTV, Jan-Martin Svensen og Frida Danmo.


LEVEL UP PÅ YOUTUBE

På YouTube-kanalen til Level Up finner fans og seere spillanmeldelser, nyheter, dueller, klassikerinnslag og masse annet kos fra Rune, Karl og resten av Level Up - teamet. 


12919706_1138881669468541_8482294296003145575_n.jpg

MER OM LEVEL UP

Rune Fjeld Olsen har 19 års erfaring som spilljournalist i VG, hvor han blant annet har skrevet anmeldelser, kronikker og nyhetssaker i avis og på nett. Han produserte VGTV-serien "Det nye spill-Norge" i 2011.

Karl-Martin Hogsnes har en bachelorgrad i spilldesign fra NITH/Westerdals, og en norsktalende YouTube-kanal med ca 45000 abonnenter. Sammen var de programledere i spillmagasinet "Level Up" på VGTV i syv av totalt ni sesonger. Et ukentlig program på alt fra 40 til 80 minutter med nyheter, anmeldelser, dueller, reportasjer og tilbakeblikk på gamle spillklassikere. 


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Level Up? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn