GEEOHSNAP KAN TILBY:

  • Grafiske kampanjer på sosiale medier
  • Kreative kampanjer med bredt publikum
  • Foredraget: "Hvordan lykkes på Snapchat?" 

OM GEEOHSNAP / GEIR OVE PEDERSEN

Han har over 47 000 følgere på Instagram. Med mer enn 1 million views på Snapchat hver dag, har norske @Geeohsnap (Geir Ove Pedersen) etablert seg som Europas største kreative snapchatter, og en av verdens mest populære. 

Populariteten og kreativiteten har gjort at han nå jobber fulltid med Snapchat og som grafiker for noen av de største merkevarene i verden. Disney, Lionsgate, Air France og Starbucks har alle brukt @Geeohsnaps kreative tegninger i kampanjer de siste to årene. 

Jeg tar vanlige situasjoner og gir de et litt mer spennende uttrykk
— Geeohsnap

Han startet med å ta bilder av vanlige folk i tilfeldige situasjoner og manipulerte virkeligheten, ved å tegne inn noe helt annet. Det han selv kaller "My Random People Project", fikk raskt mye oppmerksomhet både i sosiale medier og internasjonal presse. 

Trenger din kampanje eller din bedrift et annerledes og nytenkende kreativt uttrykk? Ønsker din bedrift et annerledes foredrag om hvordan grafisk kunst og annerledestenking kan snu opp ned på tilværelsen? Eller vil dere bare vite hvordan dere kan lykkes på Snapchat og kreative sosiale medier? 

Geir Ove Pedersen (@Geeohsnap) er full av ideer og historier.


snapchat-unsuspecting-people-street-photos-geeohsnap-19.jpg

MER OM GEIR OVE PEDERSEN

Det hele begynte høsten 2014 da Geir Ove satt på stasjonen og ventet på toget.  Han så en mann som leste avisen og var tydelig lei av å vente på toget. Han tok et snikfoto av mannen med Snapchat og begynte å tegne på bildet. Plutselig var mannen med avisen blitt til en mann på en rakett, på vei til månen. Geir Ove tok et vanlig bilde av en person som ikke mistenkte noen verdens ting, og ga det nytt liv og de gode reaksjonene lot ikke vente på seg. Han sendte bildet til en håndfull bekjente, som maste om flere. Og da var det hele i gang. 


GEEOHSNAP PÅ EVENTYR

Etter at Disney sendte han et bilde av Mikke Mus og signerte Geir Ove Pedersens tjenester, har verden blitt snudd på hodet for grafikeren. Hans seneste prosjekt er en videolog som skal ta seeren med på en visuell reise inn i alt hva Geir Ove Pedersen opplever, som en av verdens største på Snapchat.jim.jpg

BOOKINGANSVARLIG:

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke @Geeohsnap? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn