VESTKANTTRIBUNALET TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

  • Fotballquiz

OM VESTKANTTRIBUNALET

Vestkanttribunalet er en podkast fra Lyns supportermiljø, og handler om livet med fotballklubben Lyn sett fra tribunehold.

Morten, Aleks og Magnus er evige optimister om Lyns nåtid og fremtid, og er i så måte et studie i kompromissløs lojalitet. Den typen lojalitet bare en fotballklubb klarer å fostre. Vestkanttribunalet ble født i ånden av sitt mantra: «Spør ikke hva Lyn kan gjøre for deg; spør heller hva du kan gjøre for Lyn». For la det være sikkert: det man putter inn i Lyn i disse dager får man ikke igjen med det første. 

Lyn per i dag er et sorgens kapittel i en stolt historiebok. Panelets tre faste deltagere har sett sitt elskede Lyn spille på de vakreste offensive strenger, og tryggeste defensive basstoner i Eliteserien, mot klubber som Brann, Rosenborg og Odd. I disse dager trampes det i klaveret på topp, og synges med skingrende skrikestemme i forsvar godt nede i divisjonssystemet.


MER OM VESTKANTTRIBUNALET

Brorparten av Lyns supportermiljø ligget i en forutsigbar, men akk så velfortjent dvale etter konkursen i 2010.

Vestkanttribunalet er et ukentlig besøk hos komatøse Lyn. Der klappes klubben på hodet, blir fortalt at det ventes ivrig på at den skal våkne, og at det finnes tusenvis der ute som gleder seg til at livet vender tilbake til slik det var før. Reisen tilbake til Eliteserien blir lang, men ingen kan matche historiene Lyn-folk kan fortelle når tiden først kommer. Disse historiene får du ukentlig hos oss i Vestkanttribunalet.


LYTT TIL PODKASTEN

Er du Lyn-supporter har du nok hatt det litt tungt de siste årene. Du er ikke alene. Vestkanttribunalet står her sammen med deg og gir deg ukentlige nyheter fra din favorittklubb. Kjærligheten til klubben fra Oslo vest har, om mulig, blitt enda sterkere for Morten, Aleks og Magnus etter at Lyn rykket ned til breddefotballen. 


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke "Vestkanttribunalet"? Ta gjerne kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn