UNITED WE PODKAST TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

  • Fotballquiz

  • Konferansier

OM UNITED WE PODKAST

Hver uke tar programleder Ken Wasenius-Nilsen med seg en liten gjeng ihuga United-fans, inn i en rød hule. Der får de tømt seg for glede, frustrasjon, historier og forventninger til deres store felles kjærlighet: Manchester United.

United-sesongen 2015/2016 var enda en skuffelse. Med Zlatan, Pogba og ikke minst, Mourinho på plass, er optimismen større enn noen gang. Så også i “United We Podkast”. 

Noen av gjengangerne blant Kens gjester er VGTV-sjef Martin Jøndahl, komiker Henrik Fladseth, musikkjournalist Ali Soufi, sportsjournalist Jon Martin Henriksen og TV-produsent Andreas Hedemann. En bukett mennesker med variert bakgrunn, men med én ting til felles; de elsker Manchester United.

Å sette seg i studio i motgang, er som terapi for en ustabil United-supporter. I medgang er det bare en fest.
— Ali Soufi, P3-journalist og United-mann

uwp

MER OM UNITED WE PODKAST

Panelet besitter masse kunnskap, men podkasten er likevel supporternes stemme. Rett fram, åpen, ærlig og full av følelser. Lurer du på hvordan det egentlig gikk med United i helga? Og hvorfor? Tar de røde endelig gullet tilbake til Old Trafford? Er Wayne Rooney over toppen? Dette er bare noen av temaene du får høre i «United We Podkast».

Glory Glory!


LYTT TIL PODKASTEN

Med en nærmest lyrisk introduksjon og følelser på løpende bånd, drar programleder Ken Wasenius-Nilsen i gang ukens United We Podkast. Hvordan United gjør det i ligaen generelt eller bare hvordan de presterte i forrige kamp er med på å sette stemningen for hver episode. Ken og gjengen står sammen med deg og både heier og gråter, alt etter hva Mourinho får til med de røde djevlene.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «United We Podkast»? Ta gjerne kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn