TOPPFOTBALL TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

  • Fotballquiz

  • Konferansierer

OM TOPPFOTBALL

Toppfotball er podkasten som hyller norsk fotball helt fra 8. divisjon til landslaget. Hver uke får du en god porsjon synsing og kuriositeter fra topp og bredden i norsk ball.

Gutta i Toppfotball fikk nok av å høre folk si at norsk fotball var kjedelig. Programleder Martin Roppestad har med seg Håvard Lilleheie, Lasse Vangstein og Jørgen Tjærnås. Fra tid til annen, inviterer de gjester som er, eller har vært, viktige for norsk fotball. Sammen ønsker de å overbevise folk om at det finnes mange smakfulle retter på norsk fotballs koldtbord. 

Tittelen "Toppfotball" er nok noe misvisende, da det beste gutta vet er å dykke ned i breddefotballens fantastiske historier og hendelser. Den faste spalten "Pulsen" gir deg morsomme og interessante nyheter fra bunn til topp i Norge.

Ønsker du et arrangement hvor norsk fotball blir satt på gullstol? Kanskje Toppfotball kan spille inn neste episode LIVE hos dere? Gutta lover spennende gjester, underholdende topp- og breddefotball og tidvis komisk, nerdete kunnskap om grasrota.

Hvem rykker opp fra 3. divisjon?
Hvordan skal vi snu den negative trenden for norsk fotball?
Hvilken klubb betaler rakfisk i overgangssum?

Dette er noen av spørsmålene det synses om i Toppfotball.


toppfotball

MER OM TOPPFOTBALL

Programleder Martin Roppestad har bakgrunn som fotballjournalist. Jørgen Tjærnås likeså, som et vandrende fotball-leksikon. Håvard Lilleheie er evig Godset-entusiast og blant annet kjent fra fotballproduksjoner som «Norske Fans» og «United». Lasse Vangstein kjenner norsk fotball fra innsida, etter mange år som mediesjef i Vålerenga.  

Med utgangspunkt i alt fra Lilleheies eskapader i bedriftsfotball til Tippeligaen og landslaget går gutta gjennom kuriositeter og morsomme nyheter fra HELE fotball-Norge.


LYTT TIL PODKASTEN

Hver uke gir gjengen i Toppfotball deg en oppdatering på det som kan krype og gå i norsk fotball. Intet nivå er for lavt, her synses det om alt fra Martin Ødegaard til susende taklinger i bedriftserien. Få også med deg de udødelige spesialsendingene hvor gutta tar for seg de tre seneste sluttspillene hvor Norge har deltatt: VM 94, VM 98 og EM 2000.


ANNONSERING I TOPPFOTBALL

I forbindelse med et samarbeid med VIPPS fra Dnb markedsførte Toppfotball betalingsløsningen i flere av sine sendinger i 2016. Oppdraget dreide seg om å trekke inn VIPPS som en interaktiv del av sendingen. Toppfotball benyttet VIPPS som innsendingsmetode i en konkurranse, hvor pengene gikk til Kreftforeningen.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke "Toppfotball? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Name *
Name