TV2 PREMIER LEAGUE PODKAST TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Annonsering i sosiale medier

OM TV2 PREMIER LEAGUE PODKAST

TV2 Premier League podkasten er en ukentlig podkast ledet av Kasper Wikestad. Sammen med kolleger og andre fotballeksperter tar de for seg både nytt og gammelt fra Premier League.

Med en stødig hånd leder Kasper Wikestad denne podkasten gjennom alt fra forventninger til PL-sesongen til garderobe-historier fra ligaen. Premier Leagues lange historie legger grunnlaget for mange innholdsrike episoder og morsomme historier.


ss0.jpeg

MER OM KASPER WIKESTAD

Kasper Wikestad er for de fleste kjent som sportsjournalist og kommentator for diverse idretter på TV.

Han har i mange år jobbet som journalist og er tidligere kommentator for Canal+ og Fotball media. Fra og med sommeren i 2010 ble Kasper fast kommentator for TV2 hvor han kommenterer Premier League og tidligere også Tippeligaen sammen med noe hockey-kommentering fra GET-ligaen

Selv om det er fotball man gjerne assosiere med Kasper har han også vært å se i selveste Hotel Cæsar hvor han spilte en Cleo-ansatt ved navn Kasper. Ikke bare det, han har også vært med i Jul i Svingen og Brødrene Dal og mysteriet om Karl XIIs gamasjer.


Stams%C3%B8-M%C3%B8ller-TV-2-Ekspert-980x551.jpg

MER OM SIMEN STAMSØ MØLLER

Simen Stamsø Møller er for de fleste kanskje mest kjent som fotballkommentator på TV2, men han har også en lang fotballkarriere bak seg. Han har spilt for lak som Skeid, Tromsø og Strømmen. Han har også vært på et låneopphold i England, hvor han spilte for Biggleswade. Dette låneoppholdet ble også dokumentert gjennom TV2 serien "Simen i England".

Men Simen spilte i 2. divisjon for Kjelsås fikk han Jobb som kommentator i Canal+. Her kommenterte han italiensk serie A. Nå ser man Simen i TV2 Premier League studio og hører han kommentere kamper i samme liga.


MER OM TV2 PREMIER LEAGUE PODKAST

Lytt til de nyeste episodene av TV2 Premier League podkast her.


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Tv2 Premier League Podkast? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn