LALIGALOCA TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons
  • Annonsering i sosiale medier

OM LALIGALOCA

LaLigaLoca er en ukentlig podkast om spansk fotball. Den reflekterer over hva som har skjedd, spår hva som vil skje, hyller det sublime, elsker det bisarre og tilber det absurde som finner sted i LaLiga – der fotballen er litt galnere.

Dette er den eneste norske podkasten som vier seg helt og fullt til spansk fotball. I studio sitter Petter Veland, Magnar Kvalvik og Jonas Giæver. Veland er ekspert på LaLiga og kan mer om spansk ball enn det vel bevarte mennesker orker å ta til seg. Kvalvik har kommentert ca. 1000 LaLiga-kamper over 10 år, og Giæver er journalist med en usunn oversikt over alt som rører seg i hele fotball-Europa. Som LaLigaLocas ordstyrer er Kvalvik tildelt den umulige oppgaven å sile ut den nyttige delen av kollegenes informasjonsflora.


MER OM LALIGALOCA

Trioen ser tilbake på den ferskeste runden med falkeblikk. I en av verdens mest innovative ligaer finnes det opp en ny formasjon hver helg. I et land med så forskjellige selvstyrte regioner spilles det en «landskamp» hver helg. I en liga med de mest maktsyke dommerne deles det ut flere kortstokker hver helg. LaLigaLoca er et helt nødvendig tiltak for å forstå hva som skjer.


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke LaLigaLoca? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn