KAN IDIOTER HA RETT TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM KAN IDIOTER HA RETT?

Vi lever i en verden der idiotene blant oss stadig får en større plass i det offentlige ordskiftet. Der riksdekkende talerstoler tidligere var et privilegium forbeholdt noen ytterst få, lever vi i dag i en tid der alt som kan krype og gå – eller i alle fall alt som kan skrive på et tastatur – kan uttale seg og bli hørt i saker. Dette ser vi i kommentarfeltene på verdens mange nettaviser og sosiale media, og spørsmålet er som følger: Kan det hende at disse idiotene fra tid til annen har rett??

Dette spørsmålet forsøker de to idiotene Hallvard Dyrnes og Hans Henrik Verpe å finne svaret på i sin nye podcast, som nettopp heter: “Kan idioter ha rett?”. Her sitter de to menigmennene Dyrnes og Verpe og drøfter dagsaktuelle temaer med hjelp av fakta, humor og ubegrunnet synsing. Kan de ha rett? Kan de slå et slag for de ufaglærte blant oss, eller vil hele podcasten kun være et alvorlig skudd for egen baug? Vi får se, god fornøyelse! 

 


MER OM HALLVARD DYRNES

Hallvard er en ung fremadstormende komiker og improvisatør som er å se på scener rundt over alt. Blant annet på Teaterkjeller'n hvor han driver sitt eget show: Speechless - improvisert PowerPoint.  

Tidligere i år ble han kåret til årets nykommer under Humorfest i Bergen. 

unnamed.jpg

Hans Henrik Verpe 1.jpg

MER OM HANS HENRIK VERPE

Hans Henrik Verpe er ikke som alle andre tryllekunstnere. Hans Henrik bruker både humor og magi i skjønn harmoni når han står på scenen. Nå skal han sammen med Hallvard lede podkasten Kan idioter ha rett?

 


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «Kan idioter ha rett»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn