HÅRPODDEN TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM HÅRPODDEN

Dette er en Podkast om Ann Marit og Renates fantastiske hårete verden som frisører, makeupartister og stylister. 

Frisørene Ann Marit og Renate tar dere med inn i sin hverdag av hår, skjønnhet/make up og mote bransjen. Begge jentene brenner genuint for frisørfaget, og ønsker å inspirere, motivere og dele alt denne bransjen har å by på.

Jentene jobber til daglig i frisørkjeden Studio Alf. Renate som daglig leder og frisør i en av salongene, fargeekspert og leder for farge/produkt teamet. Ann Marit som ekspert på langthårs oppsett og stylist, make up artist, Norgesmester i brudeoppsett og i tillegg som kreativ leder for frisør kjeden og Art Team.

 


Skjermbilde 2019-02-26 kl. 10.13.12.png

Med hårpodden ønsker de å kaste glans over frisører som engasjerer seg i faget som de er så glade i, samtidig å samle hele bransjen til en "hårete prat" 

De har med spennende gjester fra hele bransjen og litt til, som ønsker å dele sin historie, og hva som driver dem videre i denne bransjen og hvilke muligheter den har å tilby på kryss og tvers. 

IMG-1150.jpg

 Frisører er de mest trivelige, skravlete og lykkelige arbeidsgruppen, og Norge trenger en Hårpodd til å spre dette videre.


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Hårpodden? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn