FOTBALLUKA TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Fotball-Quiz

OM FOTBALLUKA

Fotballuka er en podkast som tar for seg det siste som har skjedd innen europeisk toppfotball - så sant ikke deltagerne sporer helt av.

Fotballuka er en podkast for deg som ønsker å holde deg oppdatert på det siste som skjer uke for uke i Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Panelet i studio diskuterer også nyheter som Gullballen, overgangsrykter og alt som er snacksy innen fotballens vidunderlige verden.

Dette er en fotballpodkast som skiller seg ut på flere måter. Spesielt ved at deltagerne stiller med en god porsjon humor og selvironi. Berger, Galåsen, Jim, Preben og Kristoffer har en meget god kjemi, og for mange skinner det igjennom at dette er en gjeng karer som trives godt i hverandres selskap. Med fire års erfaring har de skapt en god rutine og timing seg i mellom.

Uansett om du lurer på hvem som scoret for Napoli i helgen, hvor mye PSG kjøper Ronaldo for til sommeren eller hvem som vinner Premier League, så får du svarene her. 


MER OM FOTBALLUKA

Jim Fossheim er programlederen som etter beste evne prøver å holde panelet under kontroll, noe som er lettere sagt enn gjort. Han er nemlig omgitt av fotballfaglig kompetanse såvel som utagerende galskap.

Mats Berger kommer til å sverge inntil døden på at det var lurt av Juventus å kvitte seg med Kingsley Coman. Morten Galåsen finner stadig nye måter å snike inn tyrkisk Süper Lig i sendingene. Preben Ringerike bommer grovt på 95% av spådommene sine og Kristoffer Thuve ligner tidvis så mye på Thomas Giertsen at resten av panelet glemmer tid og sted.


LYTT TIL PODKASTEN

Fotballuka kan oppfattes som lærerikt, morsomt, frustrerende, idiotisk og genialt på én gang – litt som Hatem Ben Arfa og Mario Balotelli.


ANNONSERING I FOTBALLUKA

I forbindelse med et samarbeid med VIPPS fra Dnb markedsførte Fotballuka betalingsløsningen i flere av sine sendinger i 2016. Oppdraget dreide seg om å trekke inn VIPPS som en interaktiv del av sendingen. Fotballuka benyttet VIPPS som innsendingsmetode i en konkurranse, hvor pengene gikk til Kreftforeningen.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Fotballuka? Ta gjerne kontakt med bookingansvarlig, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat!

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn