Familielive hvit.jpg

FAMILIELIV TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring

  • Annonsering i sosiale medier

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

OM FAMILIELIV

Oda Weider-Krog er tobarnsmor, pedagog og en kreativ jente som inviterer kjente og kjære personer for å snakke om livets opp - og nedturer. Med en stor dose hverdagsromantikk fra småbarnslivets ulike faser, fletter hun også inn de mer såre, vonde og kanskje litt kleine opplevelsene og følelsene livet ofte kaster oss ut i uten forvarsel eller bruksanvisning.

 

Med Familieliv ønsker Oda å åpne opp, dele og ikke minst lære av personer med mer erfaring og kunnskap innenfor ulike temaer og situasjoner i hverdagslivet og livet generelt. Gjennom å bruke humor, varme og et lass med kjærlighet blir podkasten et åpent samtalerom, hvor hver gjest spiller eller har spilt en viktig rolle i livet til Oda på hver sin unike måte.


_MG_3438.jpg

OM ODA

 

Oda er en 28 år gammel tobarnsmor bosatt på Rodeløkka i Oslo. Helt siden barndomsspe har hun hatt interesse for å utfolde seg kreativt; gjennom alt fra skuespill og teater (har også hatt en liten, men snasen rolle i Calvin Harris´ musikkvideo «I’m Not Alone»), foto og ikke minst tegning og maling. Hint: alle coverne til podkasten. Bortsett fra å stadig oppdage nye, tidvis krevende, men aller mest herlige aspekter ved å være mamma til to små jenter, er Oda også en nysgjerrig og skriveglad frøken som gjennom Familieliv føler hun endelig har funnet nisjen sin. Hurra!

.

 


LYTT TIL PODKASTEN


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «Familiepodden»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no