VENNINNA DI TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM VENNINNA DI

I Venninna Di inviterer Makeupmalin og Ninni Nyhus damer de synes er kule til ei ukentlig litta podkast fylt med #fuckyeahmoments, MUMS og sjuke historier.

Malin Nesvoll Vangsnes – aka makeupmalin - aka Venninna Di – sparker seg gjennom Oslo på kickbiken sin, Violetta Vice, med smågodt i munnen og Berlin-beats i øra.

Iphonen er klar til å capture the day på Snapchat, der hundrevis følger hennes daglige doings. Malin er det mest urbane som har kommet fra Holmestrand noensinne.

Venninna Di er blant Norges mest avspilte podkaster innenfor kultursegmentet på iTunes og er med det ofte å finne blant de mest populære podkastene i Norge. Podkasten skaper mye engasjement og får mange kommentarer på iTunes, Venninna Di har nå over 250 ratinger og 5 av 5 stjerner.

Er du en fast lytter blir du en del av squaden du også.


OM MAKEUPMALIN

Selv om hun blender inn på Løkka og Tøyen, like hardt som en hver Oslo-born hipsterkid med 90-talls-klestendenser, har hun klart å beholde både dialekten, og en ekstrem kjærlighet for Paradise Hotel og frossenmat.

Malin er dyktig i det hun foretar seg og vil, av mange, betegnes som et multitalent da hun har lykkes i å beherske flere formater, som podkast, YouTube, TV, Instagram og Snapchat.


OM NINNI NYHUS

Ninni hevder seg innen en rekke forskjellige formater, som podkast, tv & video, standup, skuespill og sosiale medier.  

@mczaint er Ninni sin Instagram-konto. McZaint er ment som et morsomt kunst- og videoprosjekt på Instagram. Der legger hun ut bilder og videosnutter hun har laget og som hun selv liker. 

Ninni jobber freelance med video- og bildedesignprosjekter. Hun er blant annet å finne på humorsiden Humornieu, med videosnutter hun har laget.


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Venninna di? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn