UTROP TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

OM UTROP

Med bakgrunn fra improteater og stand up-scenen har Hallvard Dyrnes tatt fatt på sitt andre podkastkonsept. I "Utrop" tar han i mot spennende gjester og nye fjes som forteller om sine aktuelle prosjekter.

Hallvards kontaktnett har etterhvert blitt stort, og i podkasten Utrop inviterer han både folk han kjenner og vil bli kjent med, for å lytte til deres aktuelle prosjekter. Du får nok ikke høre fra noen som har startet ostebutikk på Rena, temaene er mer basert rundt markedsføring og underholdningsbransjen. Kjenner du likevel noen som driver ostebutikk på Rena, så vil Hallvard snakke med deg. 

I "Utrop" tømmer Dyrnes gjestene for informasjon om hvordan prosjektene deres startet og utviklet seg. En podkast til inspirasjon, med artige sidesprang underveis.


906112_1208950025788320_7516765547753211594_o.jpg

MER OM UTROP

Programleder Hallvard Dyrnes er en mann med flere baller i luften. Han har vært aktiv i Oslos impro-miljø i mange år, han står regelmessig på standup-scenen og nå driver han også det amerikanske konseptet "Speechless" i Norge. Tidligere ledet han podkasten "Hakka møkk", sammen med Egil Skurdal. Nå har han gått solo og snakker med andre kreative hoder i "Utrop". Går du med tanken om å starte et kreativt prosjekt i en eller annen form? Her hører du fra andre som har gått den samme veien.


LYTT TIL PODKASTEN

Synes du det er spennende med mennesker som kaster seg inn i nye prosjekter? Lurer du på hva som driver de og går du kanskje med slike tanker selv? Hør på Utrop, og du får oppleve hvordan andre har tenkt og jobber for å realisere sine prosjekter og ideer.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke "Utrop"? Ta gjerne kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn