UTEN FILTER TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring

OM UTEN FILTER

«Uten Filter podkast» vil informere og engasjere, men også provosere og dra lytteren litt ut av komfortsonen. Etablerte sannheter utfordres, meningsmangfoldet skal utvides.

Podkasten Uten Filter er en samtalebasert podkast som tar opp ulike samfunnsaktuelle problemstillinger i hver episode.

Gjennom lengre, uavbrutte intervjuer skal podkasten forsøke å framheve røster som på et eller annet vis skiller seg ut i den konsensusorienterte samfunnsdebatten i Norge.

Uten Filter har med gjester som på forskjellige måter bidrar med kompetanse og kunnskap til ulike temaer og problemstillinger.

 


MER OM UTEN FILTER

Jonas Sætre er mannen bak Uten Filter, og han har det fulle ansvaret for innhold og produksjon av podkasten. Sætre har bakgrunn som nyhetsjournalist i NRK, Dagbladet, Aftenposten og Bergens Tidende.

Jonas er utdannet innen historie, med spesialisering i amerikansk politisk historie blant annet fra American University i Washington, D.C. Dette gir han et godt utgangspunkt for som vert i Uten Filter.

Podkasten Uten Filter ble støttet med midler fra stiftelsen «Fritt Ord», i september 2015. 


LYTT TIL PODKASTEN

Lyst til å høre stemmer og meninger som ikke alltid slipper til? Programleder Jonas Sætre snakker med mennesker som ikke er redde for å tråkke noen på tærne.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Uten filter? Ta kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn