Tor_kristian_karlsen

TOR KRISTIAN KARLSEN KAN TILBY:

  • Foredrag

  • FotballQuizmaster

  • Reklame, film & tv

OM TOR KRISTIAN KARLSEN

Allerede som 21-åring fikk Tor Kristian Karlsen sin første internasjonale fotballjobb, da Grasshopper Club Zürich signerte han som talenspeider. 20 år senere har han en rekke store europeiske klubber på CVen. 

Nå er han sportsdirektør i den israelske toppklubben Maccabi Haifa. På veien dit har han høstet erfaring fra klubber som Watford, Bayer Leverkusen, Hannover 96 og Zenit St. Petersburg. I 2008 ble han sportsdirektør i den norske fotballklubben Fredrikstad før veien gikk videre til henholdsvis sportsdirektør og administrerende direktør i den franske klubben Monaco.  

I tillegg til jobbene i fotballen har han også figurert som fotballekspert i en rekke medier, blant andre Tv2, BBC, Fifa Magazine, The Independent, The Guardian og Four Four Two. Nå er han stadig å høre på fotballpodkasten til "Josimar", hvor han deler av sin kunnskap, historier og betraktninger.


tkkarlsen

MER OM TOR KRISTIAN KARLSEN

Tor Kristian Karlsen var mannen som hentet manager Claudio Ranieri til Monaco. Ranieri tok laget fra opprykk til sølvplass i Frankrikes elitedivisjon, og senere overraskelseslaget Leicester til Premier League-gull. Med internasjonal fotball-erfaring som de færreste nålevende nordmenn kan skilte med, er Tor Kristian Karlsen et ettertraktet navn som foredragsholder og konferansier. Et godtt valg for en solid fotballquiz eller - arrangement.

 


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Tor Kristian Karlsen? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn