tinashe_williamson

TINASHE WILLIAMSON TILBYR:

  • Konferansier / programleder
  • Live-podkast
  • Innholdsmarkedsføring på sosiale medier og podkast
  • Medvirkning i film, tv og reklame

OM TINASHE WILLIAMSON

Tinashe Williamson har bakgrunn som skuespiller, modell og PR-bransjen. Nå er hun også programleder i podkasten "TE" sammen med Elisabeth Carew. 

Hun vokste opp på Vormsund i Nes kommune. Et lite sted med nærmere 500 innbyggere ble etterhvert litt for lite for Tinashe. Ferden gikk til hovedstaden hvor hun raskt ble lagt merke til. Med oppdrag som modell og skuespiller og en rekke jobber i event- og utelivsbransjen er det tydelig at flere har knyttet humoren og engasjementet hennes, tett til brystet. Hun har en voksende gruppe følgere i sosiale medier som følger hverdagen hennes og hyppige innlegg med likes og tomler opp. Hun benytter muligheten til å dele gode verdier og samfunnsengasjement med de som følger henne. 

Har du et arrangement som trenger energi, latter og engasjement? Da bør du vurdere Tinashe Williamson. Trenger du en sterk karakter til en rolle i film, tv eller reklame? Eller ønsker du kanskje en sprudlende konferansier eller å markedsføre deg i en morsom podkast? Å jobbe med Tinashe er morsomt og inspirerende.


te

TINASHE WILLIAMSON I PODKAST

Tinashe er åpenhjertig om alt fra hverdagen til barndom og oppvekst og er ikke redd for å by på seg selv. Den frittalende dama har formet et radarpar med Elisabeth Carew. Sammen er de på jakt etter nye podkaster å lytte til, og hva er vel da bedre enn å spille inn prosessen? I podkasten "TE" blir de kjent med en rekke av Norges veletablerte og fremadstormende podkaster, for å finne ut av hva de selv og DU burde høre mer på.

Med podkasten "TE" får enda flere gleden av energien hennes, hver uke, sammen med makker og venninne Elisabeth Carew.

 

ET "KELAH" RADARPAR

Du vet kanskje ikke hva kelah betyr? Følger du Tinashe på Instagram eller lytter til podkasten "TE", får du snart en haug av nye adjektiver du kan fargelegge språket ditt med.  Rask i replikken er Tinashe sjelden sein med å kaste seg over makkeren sin, Elisabeth Carew.


Jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Tinashe Williamson? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40490

E: Jim@modernemedia.no

Navn *
Navn