tina_wulf

TINA WULF TILBYR:

  • Konferansier

  • Fotballquiz

  • Programleder

  • Foredrag

  • Rolle i reklame, tv og film

  • Treningsøkt

OM TINA WULF

Som 13-åring fant hun ut hva hun ville bli når hun ble stor. Det var ikke lærer, politi eller andre ting som vennene hennes drømte om. Heller ikke fotballspiller, som hun senere ble. Tina Wulf drømte om å bli sportsanker på tv. 

Hun har fulgt drømmen hele veien. Noen vil si at hun er overkvalifisert. For med mer enn ni år i Toppserien som fotballspiller for Trondheims-Ørn og Vålerenga, og over 70 landskamper på aldersbestemt nivå, er det ingenting å si på den sportslige erfaringen. Ved siden av har hun tatt en femårig medieutdannelse og realisert drømmen som programleder. I 2015 ledet hun nemlig sin første sending for fotballprogrammet "Tippemagasinet", produsert av Ullevaal Media Center. 

Nå er hun også mediesjef i Vålerenga Fotball .  

Tina Wulf er en stødig og erfaren programleder, og et godt valg som både konferansier og til å lede programmer på tv og nett. Spør du pent, tar hun kanskje med seg en ball og viser frem et imponerende trikseshow i tillegg.

Hun omtaler seg selv som treningsnarkoman og har vært innom de fleste sporter. Hva med å invitere gode kollegaer på en  morsom og annerledes treningsøkt med Tina Wulf?
Hun kan skreddersyr et opplegg som passer for alle.


MER OM TINA WULF

Gjennom ulike engasjement for Tv2, Viasat og Adresseavisen kjenner nok noen henne også som "Trikse-Tina", etter å ha imponert hele Norge med sin eminente fotballteknikk. 


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Tina Wulf? Ta gjerne kontakt med vår bookingansvarlig, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn