13086739_581073715392520_3782613522935812187_o.jpg

THOMAS TILBYR:

  • Konferansier og programleder
  • Sport- og fotballquiz
  • Foredragsholder
  • LIVE-podkast

OM THOMAS AUNE

Thomas Aune har bakgrunn som programleder i både radio og TV. Sammen med Aleksander Schau ledet han «FK Fotball» og «FK Sport» på NRK, programmer med stor sans for den sjarmerende siden ved fotball og idrett.

Thomas Aune har bred erfaring fra TV og radio, hvor fotball og humor har stått og fremdeles står sentralt. 

Sammen med Aleksander Schau har han også gitt ut bøkene “Sieg”, om Tyskland-VM 2006, “Mitt liv som ganske god fotballspiller” med Freddy Dos Santos og “Vi er best i verden” fra 2010. Samme året skrev han også boken “King Chief of the World”, en dagbok fra VM i Sør-Afrika. 

 


IMG_1130.JPG

MER OM THOMAS AUNE

I senere tid er han kjent for mange fra «FC Football» på Tv2, “Matchball” og flere andre programmer. Under den blanke issen skjuler det seg et leksikon av gode sportshistorier og like mye nyttig, som morsom og unyttig fakta.

Thomas Aune har lang, bred erfaring og egner seg godt som programleder, konferansier, quizmaster og underholder på en rekke arrangement.


THOMAS AUNE I PODKAST

Thomas Aune har jobbet sammen med Aleksander Schau i mange år, og alt fra tv- og radioprogrammer, til podkast og bokutgivelser. Sammen ledet de FK Fotball og FK Sport på NRK P3. Fra 2010 til 2016 var Schau og Aune i TV2 med TV-programmet deres, FC Fotball, samt at de også dekket Premier League. "Fotballklubben" er en av Norges største fotballpodkaster og programlederne Thomas og Aleksander, er glødende opptatt av store og små sider ved fotball, som idiotisk oppførsel, absurde skader, elendige fotballlag fra Romania og mye mer.

 

MEDFORFATTER AV "DET VAKRE SPILLET"

I 2015 ga Thomas Aune og Aleksander Schau ut fotballboka "Det  vakre spillet" på Gyldendal forlag. Engelsk fotball har gitt oss kvinnebedåreren George Best, strutseentusiasten Paul Gascoigne og testikkelfangeren Vinnie Jones. Men det er også hundrevis av andre artige karakterer, med tilhørende historier som du må få med deg. Hva med manageren som tok livet av duer for å skremme spillerne?  En Leeds-keepers suicidale ape og den voldelige buktalerdukken i Torquay? 


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Thomas Aune? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 91540490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn