TERNINGKAST TRE TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM TERNINGKAST TRE

Terningkast Tre er en meget uforutsigbar podcast med høyt tempo. Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød gir deg et humoristisk innblikk i hvordan tre komikere opplever livet og hvordan de forholder seg til hverandre, samfunnet, fremtiden, fortiden og alt imellom. 

Guttene diskuterer alt fra kjærlighet og naturfenomener, til aktuelle hendelser og historiske øyeblikk. Og det meste syes sammen med sanne historier ifra deres egne liv. 

De er ikke redde for å være helt ærlige og fortelle akkurat hva de tenker og føler, og setter gjerne opp improviserte rollespill for å grave dypere i hvordan ting egentlig har blitt som det har blitt. Alle har musikalsk bakgrunn, så egenproduserte jingles er ikke til å komme unna.

 

 


OM HENRIK

Henrik er en solid representant for den nye bølgen komikere, med herlig, absurd humor, spontane innfall og mye galskap. 

Han har flere års erfaring ifra improteater og revymiljøet i Oslo, og med sin canadiske bakgrunn opptrer han like godt på engelsk som på norsk. Det som kjennetegner Henrik på scenen er høyt tempo, improvisasjon, uforutsigbarhet og ikke minst at han er veldig morsom. 

Henrik startet med standup i midten av 2013 og har allerede rukket å opptre på scener over hele Norge, bl.a. på hovedscenen, utescenen og klubbscenen på Latter.

Han har opptrådt utenlands, i Canada, Danmark, Sverige og England ved flere anledninger, og vært med på flere store internasjonale humorfestivaler som Crap åppå Park (Oslo), Zulu Comedy Festival (København), Lund Comedy Festival (Sverige) og Phoenix Fringe (London). 


OM JONIS

Jonis Josef er en komiker fra Skien, bosatt i Oslo. Til tross for en relativt kort fartstid i bransjen har han gjort seg meget bemerket på humor-scenen. Siden oppstarten i 2014 har han stått på standup-scener over hele landet, opptrådt på en rekke festivaler, og vært på turné med Martin Beyer-Olsen (Underholdningsavdelingen, Norske fordommer) og Lars Berrum (Norske fordommer). Han er også stadig å se på scenen på Latter, og var nylig med på Latter Live på NRK hvor han høstet meget gode tilbakemeldinger. 

Jonis har en meget original tilnærming til standup. Med sin unike vinkling tar Jonis deg med til en absurd, og ofte tabubelagt verden. Han får stadig god respons for sine smarte og vittige kommentarer. 


OM MARTIN

Martin Lepperød er et nytt og spennende tilskudd på komikerscenen, som allerede har rukket å imponere på scener over hele landet. 

Med hans teaterbakgrunn, tar Martin deg med til en morsom verden, full av gøyale observasjoner og karakterer. Han blir, av mange, beskrevet som en energifylt og ufortsigbar komiker, med en behagelig tilstedeværelse.

Martins tolkninger og observasjoner av hverdagen er lett å kjenne seg igjen i, og enda lettere å le av. Han har god erfaring fra impro-, teater- og revyscenen, noe som tydelig fremkommer i hans særegne stil på scenen.

Martin startet med stand-up i 2013 og har på kort tid opptrådt på scener over hele landet til god respons, og har allerede rukket å stå på Latter.


Bilde1.png

Bookingkontakt: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Terningkast tre? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn