TE TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering i podkasten

  • Tilpasset innhold i podkasten

  • Konferansier

OM TE

Spill the tea! Programlederne Tinashe Williamson og Elisabeth Carew har blitt populære i sosiale medier og har en helt egen sjargong dem imellom. 

Hittil har de kun tatt dette ut på hverandre, med venner og familie som vitner. Nå har de fått mikrofoner og studiotid for å dele stemninga med enda flere. 

Tinashe og Elisabeth har ikke peiling på podkast. Derfor inviterer de nå en rekke av Norges mest lovende podkaster til en kopp te, for å finne ut hva de og lytterne bør begynne å lytte til.

Vi blir kjent med programlederne og initiativtakerne og kanskje inviterer TE nettopp dine favoritter i studio?

TE egner seg ypperlig som LIVE-podkast. Har du sett de i studio, vil du kanskje tenke at man nesten går glipp av noe, når man "bare" får med seg lyden. 


MYE LATTER

På mange måter er "TE" den podkasten hvor det er mest utfordrende å styre teknikken. Det er ofte vanskelig for en tekniker å holde latteren tilbake når Tinashe og Elisabeth først setter i gang. Et smittende engasjement gjør at de må oppleves LIVE, for å få med seg den hele og fulle opplevelsen.


TE med Tinashe og Elisabeth

Tinashe Williamson har bakgrunn som skuespiller, modell og hun har også jobbet i PR-bransjen. Et naturtalent for sosiale medier har gjort henne veldig populær blant følgere på Instagram. Her kan du følge - Tinashe på Instagram

Elisabeth Carew debuterte på VG-lista med sin første single «Destructive» i 2008. Siden den gang har hun sluppet flere singler og markert seg som både låtskriver, artist, podkast-vert og programleder på radio. Her kan du følge - Elisabeth på Instagram

TE

LYTT TIL PODKASTEN

La Tinashe Williamson og Elisabeth Carew ta deg med inn i sitt rare univers hvor de møter andre programledere, for å finne ut hva du bør sjekke ut. Kanskje hører du folkene bak favorittpodkasten din, og lærer de bedre å kjenne? 


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke «TE»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn