TENTAMEN TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

OM TENTAMEN

Tentamen er podkasten som med almennfaglig ballast bedømmer gamle skolestiler fra både fant og fut. Hver uke leser vi en novelle, eventyr, meningsytring, kåseri, dikt, essay og så videre fra  norsk-, nynorsk- og engelskfagets litteraturkanon.

Send inn din gamle skolestil fra barneskolen, ungdomsskolen eller videregående, og vi vil gi den oppmerksomheten den aldri hverken fikk eller fortjente. Gi oss din tekst, og vi vil fortelle deg hvem du er.

I skuffer, i skap, på krypeloft og i kjellere, i plastposer, plastmapper, i barndomshjem og dårlig utpakkede flyttelass, og på gamle harddisker og minnepinner, ligger tusenvis av sider med litteratur som aldri kom seg utenfor klasserommene. Før nå.

Ellen Befring Thomassen, Per Christian Olafsson og Torstein Bakke tar, med sitt ambulerende podkaststudio, oppgaven med å løfte lytternes verker ut og opp i lyset. Send inn ditt bidrag til tentamenpodcast@gmail.com for å få legge nettopp din kioskvelter under lupen. 

PS: Vi tar også imot konfirmasjonstaler!

 


Ellen.jpg

OM ELLEN

Ellen studerer engelsk på universitetsnivå, stammer fra Bærum, har erfaring fra studentradioen i Trondheim og er den vanskeligste å imponere. Ellen er en hard nøtt med en myk, myk kjerne, og den hjerteligste latteren sør for Coopen på Øya.


OM TORSTEIN

Torstein Bakke er drammenser, designstudent og graver alltid etter dypere mening i din stil. Mye lurer under overflaten og skinner gjennom når unge sinn skal tømme eder og galle ned på papiret, og dette vil Torstein til bunns i.

Torstein.jpg

OM PER CHRISTIAN 

PC er bergenseren og kybernetikkstudenten som ser det beste i de fleste. Gir konsekvent best karakter, og møter alltid teksten på halvveien. PC vokter også Tentamens langsgående drikkelek (for de over 18.)


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Tentamen? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn