SVEINS VERDEN TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM SVEINS VERDEN

De fleste er vant til å se Svein Østvik som «Charter-Svein». Visste du at han har gitt ut egen diktsamling? I podkasten «Sveins verden» tar han imot gjester for å prate om og med de som ikke er helt A4, og minne oss på at vi er mennesker alle sammen.

Visste du at Svein kjøpte en travhest på en Plumbo-konsert? Nå er han, nesten daglig, å finne på Bjerke Travbane hvor han følger opp hesten sin. Han snakker med kjent engasjement om gleden ved å finne en ny motivasjon og livsinteresse i voksen alder.

Vi møter en åpenhjertig og ærlig Svein i «Sveins verden». Han deler fra utfordringer og erfaringer fra sitt eget liv, når han møter mennesker som har opplevd vanskelige ting, eller har havnet på såkalte utradisjonelle livsveier. Uten filter. Et forsøk på å forstå og å fortelle. Selv om temaene ofte er alvorlige, vil alle kjenne igjen positiviteten og den karakteristiske latteren til Svein.


svein

MER OM SVEINS VERDEN

Svein Østvik er en mann med mange jern i ilden. Med en smittende energi og humør tar han i mot mennesker i studio for en åpen og ærlig prat. 

 Hvem er egentlig den narkomane du gikk forbi på gata i dag? Hvorfor er mange opptatt av meditasjon og alternativ medisin? Hvordan er livet til en prostituert?  Dette er dyneløfting i positiv forstand.


LYTT TIL PODKASTEN

Svein Østvik har aldri vært redd for å by på seg selv, og er av mange vurdert som en unik karakter i det norske medielandskapet. Det er også målet med podkasten "Sveins verden". Er du på jakt etter et LIVE-arrangement som setter spor hos publikum? "Sveins verden" tar lytterne med på alvorlige temaer med en varm undertone og den karakteristiske latteren. Denne podkasten er kanskje enda bedre LIVE enn fra studio. 


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «Sveins verden»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn