13086739_581073715392520_3782613522935812187_o.jpg

SVEIN ØSTVIK KAN TILBY:

  • Konferansier / programleder

  • Diktlesning

  • Live-podkast

  • Foredrag

  • Voicing av animasjonsfilm

  • Voicing av reklame

  • Rolle i film, tv og reklame

OM SVEIN ØSTVIK

Svein Østvik ble kjent for publikum som «Charter-Svein» under TV3s program «Charterfeber», men selv om han er glad i en øl i Syden, er det veldig mye mer som skjuler seg bak denne karakteristiske latteren.

Svein har et sterkt samfunnsengasjement og bryr seg spesielt mye om utsatte grupper i samfunnet. Dette gjenspeiles i den nye podkasten «Sveins Verden» hvor han snakker med og om mennesker som på en eller annen måte skyves litt til side i samfunnet.

Svein har mange jern i ilden. Visste du at han ofte er å finne på Bjerke travbane? Ikke på tribunen, men i stallen hvor han steller med sin egen travhest, som han kjøpte på en Plumbokonsert.

Hans engasjement kommer også til uttrykk i diktsamlingen "Sveins verden" hvor han åpenhjertig setter ord på følelser som mange kan kjenne seg igjen i. 

Svein Østvik er en allsidig mann som passer perfekt til et arrangement, enten man ønsker en scenevant konferansier, engasjerende dikt eller ren underholdning. 


svein_ostvik.jpg

STERKT ENGASJEMENT 

En smittende latter, et sterkt engasjement og lang erfaring fra scene, teater, foredrag og konferansieroppdrag. Hans evne til å se det gode i mennesker og få frem et smil og latter er helt spesiell. Ønsker din bedrift, organisasjon eller lag besøk av en gledesspreder med mye mellom ørene, er Svein Østvik mannen.


SVEIN ØSTVIK I PODKAST

Vi møter en åpenhjertig og ærlig Svein i «Sveins verden», som kommer i 2017. Han deler fra utfordringer og erfaringer fra sitt eget liv, når han møter mennesker som har opplevd vanskelige ting, eller har havnet på såkalte utradisjonelle livsveier. Uten filter. Et forsøk på å forstå og å fortelle. Selv om temaene ofte er alvorlige, vil alle kjenne igjen positiviteten og den karakteristiske latteren.

 

SVEINS VERDEN SOM DIKTSAMLING

Diktsamlingen "Sveins verden" er gitt ut på Prego Mobile, og har solgt godt etter den ble utgitt i 2014. Diktene er formet som stettglass og tar for seg en rekke følsomme og kontroversielle temaer, som Svein brenner for.  Boken inneholder 31 av Sveins beste dikt, i tillegg til en liten haug personlige og humoristiske skildringer fra reisemål som Shetland, Mallorca, Kreta, London, Roma og Braga.


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Svein Østvik? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

 

Navn *
Navn