SLUTT MED SNUS TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

  • Quiz

  • Bedriftsarrangementer

  • Foredrag

OM SLUTT MED SNUS

Slutt Med Snus handler ikke bare om drømmen om å bli snusfri, men også om å ta kontroll over eget liv. Noe programlederne Brita Meland og Namra Saleem prøver på hver eneste uke, med hell og uhell.

Dette er podkasten for deg som liker å spise burger mens du ser på slanke-TV, for deg som vil bli motivert til å slutte med snus eller med andre avhengigheter (for i følge Helsedirektoratet er visst nok denne podkasten veldig motiverende, enda Brita og Namra har litt vel mange tilbakefall når det kommer til snusinga), og for deg som setter pris på ting som er gjenkjennelige.

Følg de på @sluttmedsnus på Instagram og på Facebook, og del gjerne dine snus-historier med jentene!

 


12087328_1513748068935571_2738425539377824579_o.jpg

MER OM NAMRA SALEEM

Namra er forfatter, spaltist, sosiale medier-nerd og hun er multi-instrumentalist i bandet Level & Tyson. Hun er sykt mye på farta og har nok litt for mange baller i lufta, kanskje er det nettopp derfor hun er avhengig av å ha noe action i munnen (NO PUN INTENDED). Namra overtenker på godt og vondt, er romantiker som tror at Julie & Romeo-kjærligheten finnes 4 realz og hun har en tendens til å dele for mye (enda hun ikke vil at mammaen hennes eller sladre-stanerne skal få vite noe).  Du kan følge Namra på Instagram under navnet @thenam.


17121864_10154056304601792_728993987_o.jpg

MER OM BRITA MELAND

Brita er en midlertidig pensjonert illustratør bosatt et sted langs østkantens deilige drabantbyer. Hun har også en bachelorgrad i Retorikk, men ser ikke på seg selv som en eminent taler av den grunn. Dette er en jente som setter pris på det enkle liv, loddsalg på det lokale kjøpesenteret og ei god, saftig skolebolle som lørdagskos. For tiden søker hun jobb, aka er arbeidsledig, og lurer på om denne podcasten egentlig er en god eller dårlig idè.


Med en stk samboer og en stk sønn lever Brita et nokså etablert liv, men vil for alltid tenke på seg selv som en 11 år gammel jente. Hun ELSKER Melodi Grand Prix, sprudlevin og mennesker som tar mye plass. Du finner Brita på Instagram ved å søke opp @britameland.


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Slutt med snus? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn