SKADA TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Musikk-Quiz

OM SKADA

En podkast for deg som ønsker å høre om populærkultur og interessante hverdagsbetraktinger satt i en kontekst av humor og selvironi.

Som et gammelt ektepar krangler Zawadi & Hemen seg gjennom livets små og store detaljer. Slagordet «Vi er alle skrudd litt feil» setter grunnlaget for hva gutta tenker om seg selv og verden rundt dem.

Vanlige diskusjoner i Skada kan være alt fra hvem gutta mener vil vinne en slåsskamp mellom en Masai-kriger og en Same, til hvor lenge en jente kan stirre deg i øyene før hun får Wreckless-eyeballing-stempel. Dette er interessante spørsmål, som ikke nødvendigvis bunner ut i en fasit, men det gir deg som lytter, en time med underholdende og morsomme diskusjoner. 

Vi er alle skrudd litt feil

Fra venstre: Hemen og Zawadi.

Fra venstre: Hemen og Zawadi.

MER OM SKADA

Zawadi er en sanger og rapper, inspirert av tradisjonell blues og jazz så vel som hiphop og R&B. Han har markert seg som en meget musikalsk Live-artist noe han akter å bringe videre til Live-podkasting.

Hemen er en rapper også kjent som HeeMugen. Hemen har også bakgrunn som stand-up komiker og konferansier. 

Som samarbeidspartner av Zawadi og Hemen kan man forvente seg å jobbe med to kreative og talentfulle personer, som kan levere både Live-podkasting og en underholdende musikk-quiz.


LYTT TIL PODKASTEN

Skada podkast gir fans og lyttere langt mer enn bare underholdning. Zawadi og Hemen tar opp en rekke aktuelle temaer og setter saker på agendaen på en morsom og uhøytidelig måte.

Dette er to scenevante personer, som kan være riktig så underholdende å få med seg LIVE.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Skada? Ta kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Name *
Name