SERIØST TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

  • Annonsering på videopodkast

OM SERIØST? 

Podkasten "Seriøst?" er en del av humorkonseptet med samme navn. Mannen bak er Aleksander Bastiansen, et multitalent i starten av tjueårene. Han hoppet av ingeniørstudiet etter halvannet år for å følge drømmen.

Nå, to år senere, er han ofte å se på standup-scenen ved siden av studiet på Norsk Skuespillerinstitutt. I tillegg står han altså bak humorkonseptet "Seriøst?", med en form som minner om stand-up, men som egentlig handler om live historiefortelling.

Komikere eller andre personer går på scenen og deler en sann, morsom eller drøy historie. Etter å ha drevet live-konseptet i en stund, ønsket Aleksander enda et medie å uttrykke seg i.  I podkasten "Seriøst?" møter vi en rekke interessante personer som har gode historier å fortelle. 

Episodene filmes i studio og legges ut på Aleksander Bastiansens YouTube-kanal: "Komikrem". Den finner du her.


seriost

MER OM SERIØST?

Programleder Aleksander Bastiansen (23) er fra Solbergelva, rett utenfor Drammen. Han er inspirert av podkaster som "Joe Rogan Experience", "WTF with Marc Maron" og "You made it weird". Fellestrekkene ved disse er først og fremst en god samtale, og det er også hovedelementet i podkasten "Seriøst?". Vi vil få høre en rekke forskjellige gjester, blant annet komikere, sportsutøvere, musikere og skuespillere. 

Kanskje har de også en morsom eller drøy historie på lager?

 


"SERIØST?" I LEVENDE BILDER

Podkasten "Seriøst?" filmes og publiseres på Bastiansens egen YouTube-kanal. Den finner du her.


LYTT TIL PODKASTEN

Med et bredt kontaktnettverk og interessefelt har Aleksander en variert flora av gjester innom studio for en prat og gjerne et glass vin. 

 


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke "Seriøst"? Ta gjerne kontakt med bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn