SAMMEN OM SKAMMEN TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsførin

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM SAMMEN OM SKAMMEN

Dette er podkasten for deg som ønsker å gå dypere inn i Skamuniverset. Sammen om Skammen gir deg den varme følelsen av å diskutere, synse, sladre og le med venner.

Hver uke leverer Ada Sundby, Ingeborg Sleipnes Sivertsen og Renate Leth-Olsen en uhøytidelig analyse av den siste dramatiske utviklingen i Noora, Eva, Sana, Vilde, Chris og Isaks liv.

De diskuterer alt fra leppestift til samfunnskritikk og selvfølgelig ukens episode, forkledd i metaforer og kjent sjargong.

Det er ingen skam i å se på en TV-serie hvor du ikke direkte er i målgruppen, eller å diskutere den som om det var ditt eget liv.


OM ADA, INGEBORG OG RENATE

Renate lover å utfordre din forståelse av det norske språk gjennom metaforer og ordtak som ikke finnes, Ingeborg er det nord-norske alibiet og bossen som styrer skuta, mens Ada er den voksne som må ta ansvar siden hun tross alt er ett år eldre enn resten av jentene.


RENATE

Renate er en virvelvind av farger og bevegelse fanget i en sliten menneskekropp. Hun studerer kultur og kommunikasjon på UiO og satser på å gifte seg rik så hun kan bruke tiden sin til å se på serier.

INGEBORG

Ingeborg prøver alt hun kan for å ikke være en basic nordlending, men er ikke i nærheten av å lykkes. Hun studerer kultur og kommunikasjon på UiO og på fritiden liker hun å dømme søringer for å være svake. Hun er også litt for glad i biler.

ADA

Det som kanskje definerer Ada best er hennes turkise hår som hun farger for å kompensere for hennes manglende personlighet, ifølge de andre jentene. Hun er prinsipielt i mot noen som helst aktivitet før kl 15 på dagen, men likevel klarer hun å studere medier og kommunikasjon.


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke "Sammen om skammen"? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn