PYRO & PIVO TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Fotball-Quiz

OM PYRO & PIVO

Pyro & Pivo er en fotballpodkast for deg som liker Europa League bedre enn Champions League, men også for deg som liker å høre interessante gjester prate om litt annerledes temaer.

I hver episode retter Morten Galåsen og resten av panelet søkelyset mot deler av fotballen de ikke mener belyses ofte nok. Dette gjør Pyro & Pivo til en av de mest lærerike fotballpodkastene i Norge i dag.

Intet tema er for stort eller smått – her er det rom for alt fra egne kampopplevelser i Tbilisi, lange diskusjoner om St. Pauli, og oppdatering på hva som skjer fra dag til dag i fotballens «bakgårdsligaer».

For hva vet du egentlig om tittelracet i den portugisiske ligaen, supporterne til Dynamo Dresden, eller hva K-en står for i AEK Athen? Forhåpentligvis litt mer etter du har hørt på Pyro & Pivo.

Slagord: Pyro & Pivo – den ekte fotballpodkasten!


MER OM PYRO & PIVO

Morten Galåsen er i tillegg til å være en meget habil programleder i Pyro & Pivo, fast deltager i podkasten Fotballuka

Morten  er ofte å finne på rundreiser omkring i obskure deler av verden for å få med seg de villeste fotballkampene kontinentet har å by på. Blant favorittdestinasjonene hans finner man Tyrkia, Georgia og Lillestrøm.

Galåsens mange fotballeskapader setter han i en unik posisjon til å lage podkastepisoder fra fotballstadioner, puber og supportermiljøer. Hans erfaringer og karisma gjør Pyro & Pivo podkasten, såvel som Galåsen selv, i stand til å engasjere lyttere og publikum ved LIVE-arrangementer.


LYTT TIL PODKASTEN

Programleder Morten Galåsen tar deg med på en rundreise i Europas fotballligaer som ikke er like ofte i rampelyset her hjemme i Norge. 


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke "Pyro & Pivo"? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn