PUTEKARTONG TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

OM PUTEKARTONG

Karlsruds beste og eneste søndagspodkast. Vil du høre en og annen unyttig forbrukertest og hva som skjer i livene til gutta, så kan Putekartong være noe for deg.

Putekartong. Med Henrik Westby, Mika Irgens og Mats Stubbe Evensen. En podkast om veldig mye, alt fra søte hverdagshistorier til alvorlige temaer som de ofte ikke kan noe særlig om. De prøver å underholde og lykkes til tider. 


putekartong

MER OM PUTEKARTONG

Henrik, Mats og Mika møtes en gang i uka for å snakke om verdens aktualiteter. Blant mange andre finner vi spalten "Hvorfor heter det det". Den har en nesten selvforklarende tittel og herrene tar på seg ansvaret med å gjøre deg litt klokere. 

Spalten "Dei siste kjøypa" tar utgangspunkt i Mikas siste innkjøp, og er en svært uhøytidelig anmeldelse av produkter eller tjenester. En stor del av tiden går med til å snakke om hva de har gjort "Dei siste dagane", hvor avsporinger ikke er en sjeldenhet. Som tre undrende gutter søker de også svaret på livets mange spørsmål, og prøver etter beste evne å svare på disse. Om svarene du får er riktige er en annen sak.


LYTT TIL PODKASTEN

Henrik, Mats og Mika sitter klare til å underholde deg hver uke, med en ny episode av Putekartong. 


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Putekartong? Ta kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn