PROSESSEN TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM PROSESSEN

Thea Sofie Loch Næss og Eline Grødal er to unge skuespillere som inviterer erfarne og anerkjente norske filmskapere og skuespillere til samtale om kreativt samarbeid.

Podkasten er et sted for å dele erfaringer og snakke om kommunikasjon mellom skuespiller og regissør.


Eline Grødal_8.jpeg

OM ELINE

Eline Grødal er en ung skuespiller fra Oslo som kickstartet karrieren sin med roller som heks og spåkone (les: venter fortsatt på å få spille prinsesse) ved Minken barneteaterskole. Deretter har hun vært revyskuespiller og revyinstruktør på Hartvig Nissen, og fulgt den kjente veien videre til teaterlinje på Romerike Folkehøyskole. 

Utenom å jobbe frilans som skuespiller, er Eline en nysgjerrig jente som elsker å ha dype samtaler om hvordan vi mennesker er og fungerer. Eline engasjerer seg og gleder seg derfor til å forske videre i podkasten sammen med fine folk.


OM THEA SOFIE

Thea Sofie Loch Næss er en ung skuespiller fra Kristiansand, men hun flyttet til Oslo da hun var 3 år. Så nå er det bare skarringen igjen; det beste. Hun gjorde sin første skuespiller jobb som 9 åring, i Hotel Cæsar og rakk å få autografen til Sossen Krogh.

Bortsett fra å forsøke å være skuespiller og å tjene penger til livets kost er Thea Sofie en nysgjerrig og engasjert jente, som gleder seg til å finne ut mer om hvilke kreative prosesser som foregår hos norske skuespillere og regissører. 


bilde_idunn_polaroid3.jpg

Bookingkontakt: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Prosessen? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn