POWER LADIES TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring

  • Annonsering i sosiale medier

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

OM POWER LADIES

I intervju-podkasten Power Ladies møter Yrja inspirerende kvinner som utmerker seg innenfor det de holder på med for en nedpå, åpen og ærlig prat. Hvem er hun? Hvordan tenker hun? Hvordan får hun det til? Hva er det mest utfordrende hun har opplevd, og hvordan taklet hun det? Og ikke minst, hva er status innenfor fagfeltet hun jobber i?

Gjennom dybdesamtaler får man verktøy, strategi, tips og triks som man selv kan ta i bruk. Podkasten byr på spennende rollemodeller, alt fra dansere og bloggere til gründere, næringslivstopper og forskere.

Det de alle har til felles er å ha skapt et liv rundt det de brenner for og tror på, samt ønsker å bidra til at verden blir et litt bedre sted.

 

 


Yrja.Powerladies.jpg

OM YRJA

Yrja er green- & tech influencer i Egmont PEOPLE, og content creator i Det Nye magasinet. Hun er også å finne på Spaces i Oslo, hvor hun jobber med Community.

Yrja brenner for å løfte kvinner opp og frem og ønsker å skape et mangfold av kvinnelige rollemodeller. Yrja er en samfunnsengasjert dame som er oppslukt i innovasjon og har vært en del av startup- miljøet i Oslo fra dag én. Hun har også vært mye i Silicon Valley.

Yrja håper at podcasten skal bidra til at kvinner tør å ta tak i eget liv og følge hjertet og drømmene sine.


20190826_085523 (1).jpg

BOOKINGKONTAKT:

SILJE KIM

Ønsker du å booke Power Ladies? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Silje Kim, for en hyggelig prat!

T: 400 88 098

E: silje@modernemedia.no

Navn *
Navn