PEKE NESE TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

OM PEKE NESE

Peke Nese - En podkast hvor fire, ganske normale folk, ler og gjør narr av egen og andres oppførsel. 

Spennende temaer som kvinnelist, intimsone og «den ideelle alder» utforskes. Med 100% kjønnsbalanse i panelet, blir forskjellen på gutter og jenter selvsagt debattert. 
Peke Nese finner ut om kvinnelist er plagsomt eller søtt. Når går kvinnelist over i manipulasjon? Og er det egentlig noe som heter "mannelist" ?

Andre ganger tar de på seg ekspertrollen, og har sterke meninger om alt fra lingvistikk til klesmote. Hvilke ord gjør deg oppgitt, fnisete eller rett og slett litt uvel?
Er bunad for menn hot or not?
Og hvem trenger vel ikke lære mer om de uskrevne badereglene?


MER OM PEKE NESE

Marte

En engasjert ung dame som liker menn i uniform. Hennes egen er av lycra. Glad i å lese og tegne solnedganger som barn. Inviterer gjerne på nudler og boks-champignon. Omtaler seg selv som vulgær, men resten av gjengen er usikre.

Lise

Sangglad sørlending, som har fått kjeft av selveste kaptein Sabeltann. Har jacuzzi på balkongen, kjører SUV til jobb, går med tennissokker, lebestiftkjole og har kort blondt hår. Omtaler seg selv som vulgær, og resten av gjengen er helt enig.

 


Øyvind

Pappa. Selvbevisst. Kongepuddel. Han henter overskudd gjennom pussing av engelske håndsydde sko (skoblogg). Han sier ikke mye unødvendig, ler ikke av sine egne vitser og er en svak svømmer

Henrik

Artig kar. Sta. Glad i kortermede skjorter og gode historier (har en del på lager selv). Liker pranks, men hater å spise mat utendørs. En utradisjonell konsument (Q-meieriene, Synnøve Finden, Nidar ++). 


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «Peke Nese»? Ta gjerne kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn