PÅ BÆRTUR TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons
  • Innholdsmarkedsføring og YouTube
  • Bedriftsarrangementer
  • Live-podkast
  • Annonsering i sosiale medier

OM PÅ BÆRTUR

Er du hårsår og snobbete? Ja, så kan det hende du liker denne podkasten likevel, men ikke si vi ikke advarte deg.

Programleder Kjersti Pleym tar deg med langt ut på bærtur, og har ikke det samme filteret som mange andre. Heldigvis! Det er kanskje det som har gjort denne podkasten så populær.

Kjersti er en ærlig, energisk og meget positiv person som tar opp temaer som mange av oss kan relatere oss til. Noen ganger så sprer det latter og glede, andre ganger er det ekte følte historier som setter viktige emner på agendaen. 

Noen ganger har Kjersti med seg gjester i studio, andre ganger spiller hun inn episodene på egenhånd. Podkasten kjennetegnes av at episodene alltid er ærlige og ekte.


MER OM PÅ BÆRTUR

«En helt normal unormal finnmarking som har gått seg vill i Oslo og leter etter meningen med livet, samtidig som hun dater idioter på veien»

Slik har Kjersti Pleym beskrevet seg selv. Kanskje det stemmer alt sammen, men hører du på podkasten finner du ut at hun kan by på ganske mye mer. Kjersti toucher innom temaer som de fleste ikke tør å prate om. Kos deg, men ikke hør på den sammen med moren din!


LYTT TIL PODKASTEN

Kjersti Pleym er ikke redd for å by på seg selv, og er et frisk pust i det norske podkastuniverset. Hun kan like fint sjokkere som å få deg til å le.

På Bærtur tar fans og lyttere med på en ferd hvor alvorlige og viktige temaer blir belyst med hennes karakteristiske fortellermåte og positivitet. Kjersti bør oppleves LIVE av alle som lar seg engasjere av hennes tilstedeværelse og energi.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

PERNILLE WIKØREN

Ønsker du å booke På Bærtur? Ta kontakt med vår bookingansvarlig, Pernille Wikøren, for en hyggelig prat!

T: 479 08 828

E: pernille@modernemedia.no

Navn *
Navn