13086739_581073715392520_3782613522935812187_o.jpg

LOTION & SMEDSTAD TILBYR:

  • Live-podkast
  • Medvirkning i film, TV og reklame
  • Annonsering på podkasten
  • Bedriftsarrangementer
  • Norges feteste musikk-QUIZ

OM ORAL BEE & Mr. PIMP LOTION

Brus, bernaise & hip-hop. Den legendariske norske rapperen Oral Bee og hans eksentriske makker Mr. Pimp-Lotion leverer legendariske bangers og konserter. De har nå beveget seg over til podkast og performer nå også LIVE-podkasting. 

Oral Bee begynte sitt yrkestaktive liv med eget fast humor-innslag på NRK P3 i en alder av 14 år. Siden den tid har Anders Smestad blitt en liten hip hop-legende i både i inn- og utland, med hits som "Tennis" og "Jumanji" sammen med Mr. Pimp Lotion.

Pimp Lotion, Oral Bee og Big Ice aka Da Playboy Foundation har også produsert hits for amerikanske rappere, som sangen "Image Of a Pimp" for Baby Bash. Oral Bee har de senere år vist sin kreative bredde ved å debutere som forfatter med "Livet til en norsk boss".

Pimp Lotion og Oral Bee gjør også LIVE podkastarrangementer. De byr på god stemning i fin symbiose av både samtaler og musikk. Publikum og fans kan vente seg engasjerte verter som involverer publikum med kreative og velforberedte opptredener. Arrangører kan vente seg to profesjonelle artister som alltid leverer og som tiltrekker en lojal fanskare hvor enn de opptrer.


MER OM ORAL BEE & PIMP LOTION

I 2015 bestemte Mr. Pimp-Lotion og Oral Bee (real name: Anders Smedstad) seg for å lage en podkast. I Lotion & Smedstad forteller de funny historier fra artistlivet, snakker om Oral Bees lidenskap for brus, og de velsigner gatene med sin hiphop-kunnskap.

De gir deg, blant annet, en topp 10-liste over hvilke rap-låter som funker til intense treningsøkter og de anbefaler artister du kanskje ikke har hørt om.

Mr. Pimp-Lotion er i tillegg en av Norges mest eksentriske menn, en fyr som kun spiser hver 48 time og som avskyr sosiale medier. Som gikk til frisøren og ba om hentesveis! Få et innblikk i hans unike liv.


DA PLAYBOY FOUNDATION

Pimp Lotion, Oral Bee og Big Ice aka Da Playboy Foundation har også produsert hits for amerikanske rappere som sangen "Image Of a Pimp" for Baby Bash.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Oral Bee og Mr. Pimp Lotion? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

 

Navn *
Navn