cathrine louise finstad.jpg

NORSKE HEMMELIGHETER TILBYR:

  • Annonsering på Instagram

  • Foredrag

OM NORSKE HEMMELIGHETER

Cathrine Louise Finstad er illustratør og dama bak kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER.

Siden 2009 har hun samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet. Et utvalg innsendte hemmeligheter blir hver dag illustrert og publisert på norskehemmeligheter.no og på Instagramkontoen med over 90 000 følgere! Instagramkontoen er levende med alt fra gjenkjennelige likes, tagging av venner og posting av støttende hjerter eller heiarop!

Hemmelighetene som vises speiler samfunnet vi lever i, på godt og vondt. Prosjektet har som mål å skape mer åpenhet og forståelse. Et visuelt dokument av det vi velger å skjule for omverdenen. Hemmelighetene varierer fra humoristiske tanker til alvorlige tema, en god dose blanda drops fra virkeligheten!

Prosjektet engasjerer og er i media med jevne mellomrom. Cathrine benytter alle anledninger til å snakke om hva det betyr å dele en hemmelighet, hvordan en hemmelighet kan visualiseres og hva NORSKE HEMMELIGHETER kan fortelle oss.

NORSKE HEMMELIGHETER ble i 2018 en del av «Community Voices from Facebook» og var invitert til Facebook Community Summit (London) som et av prosjektene som representerer god og inspirerende bruk av sosiale medier.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

IDUNN SOLHEIM SVARVERUD

Ønsker du å booke Norske Hemmeligheter? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Idunn Solheim Svarverud, for en hyggelig prat.

T: 41458289

E: idunn@modernemedia.no