ninni_nyhus

NINNI NYHUS TILBYR:

  • Konferansier / programleder

  • Live-podkast

  • Innholdsmarkedsføring på sosiale medier og podkast

  • Medvirkning i film, tv og reklame

OM NINNI NYHUS

Ninni Nyhus hevder seg innen en rekke formater, som podkast, tv & video, standup og sosiale medier.

Hun har en bachelorgrad fra Westerdals innen film- og tv, hvor interessen for kortfilm oppstod. Dette resulterte i hennes alter ego, McZaint på Instagram. Her får følgerne hennes servert kunst- og morsomme videoprosjekter.

Ninni jobber freelance med video- og bildedesignprosjekter. Hun er blant annet å finne på humorsiden Humornieu, med videosnutter hun har laget.

Mot slutten av 2016 ble hun også en del av podkasten Venninna Di, som hun leder med MakeupMalin. Venninna Di blir snart å finne på scener i Oslo, når hun og Malin skal gjøre LIVE-podkast show. 

Det å stå på scenen er noe Ninni har lang erfaring med, etter å ha drevet med skuespill og standup.


NINNI OG PODKAST

Ninni og Makeupmalin har på kort tid funnet sin røst foran mikrofonen med podkasten Venninna Di. Podkasten er blant Norges mest avspilte innenfor kultursegmentet på iTunes og er med det ofte å finne blant de mest populære podkastene i Norge.

Podkasten skaper mye engasjement og får mange kommentarer på iTunes, Venninna Di har nå over 250 ratinger og 5 av 5 stjerner.

 

NINNI PÅ INSTAGRAM

McZaint er ment som et kunst- og morsomt videoprosjekt på Instagram. Der legger hun ut bilder og videosnutter hun har laget og som hun synes er rare eller gøyale eller bare litt annerledes.

Det meste er dataanimasjon med en kollasjaktig stil. Ninni har alltid vært glad i å leke med ikoner og popkultur. Kombinasjonen mellom det ekle og fine er hun veldig glad i.

@mczaint på Instagram


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Ninni Nyhus? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn