NEST BEST TILBYR:

  • Live-podkast
  • Annonsering på podkasten
  • Tilpasset innhold på podkasten
  • Fotballquiz

OM NEST BEST

Gutta i podkasten Nest Best gir lagene i engelske Football League, litt etterlengtet oppmerksomhet fra norsk hold. Mange mener lagene der har en langt tøffere sesong enn superstjernene i Premier League. Likevel kan de bare drømme om den samme oppmerksomheten.

For de som har fulgt med på engelsk fotball en stund, er Football League full av kjente fotballnavn. Blackburn, Aston Villa, Nottingham Forest og ikke minst Leeds, er alle å finne på dette nivået.

I en tid hvor nesten all oppmerksomhet og tv-viste kamper vies til Premier League, er det tøft å ha favorittlaget sitt i Football League.

Programlederne Andreas Milde og Audun Paulsen står selv, mer eller mindre, med beina plantet i ligaen. Som ihuga supportere av henholdsvis Leeds United og Wolverhampton er de selvfølgelig ikke helt objektive i dekking av ligaen. Samtidig vet de akkurat hva du som supporter går gjennom, både ved tap og seier.

Leeds ligger på 9. plass og har POSITIV målforskjell. Jeg kjenner på følelser jeg ikke har hatt siden 00-tallet.
— Programleder Andreas Milde, 2016

Nest_best_burton

MER OM NEST BEST

Programlederne Andreas og Audun er overlykkelige over at Discovery nå har sikret seg tv-rettighetene til ligaen for visning i Norge. Da kan de følge ligaen enda tettere, og det styrker definitivt podkasten. Andreas Milde er redaktør i "The Peacock News", som er Leeds´ norske supportermagasin. Som om ikke det var nok er han også programleder for Leeds-podkasten "LUSCOS podcast" . Audun Paulsen Ibenholt er aktiv i Viking Wolves, Wolverhamptons norske supporterklubb.


LYTT TIL PODKASTEN

Det er ingen lek å være nest best. For mange oppfattes også ligaene under Premier League som en kamp på liv og død. Langt der fremme, i enden av tunellen, ligger millioner av pund og venter på de lagene som klarer å holde seg oppreist i 46 kamper. Andreas og Audun holder deg oppdatert på hvem som ligger an til å stikke av med den nest beste bøtta til slutt. 


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke "NEST BEST"? Ta gjerne kontakt med bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn