mina-hadjian.png

MINA HADJIAN TILBYR:

  • Live podkast

  • Annonsering på podkast

MINA HADJIAN

Mina Hadjian er mest kjent som programleder for det kontroversielle programmet «Mina» på NRK P3. Programserien til Hadjian på P3 var en av NRKs mest suksessrike satsinger mot en målgruppe utenfor veletablerte sosiale lag.

I november 2013 stiftet hun Foreningen Røverhuset. Røverhuset er organisasjonen som står bak produksjonen av RøverRadion.

 


H

MINA I PODKAST

Mina Hadjian og Caroline Omberg har med seg programleder Martine Rand for å diskutere irriterende påstander, og vedtatte sannheter om hvordan foreldre helst skal være. Alt som gjør livet surt for folk som lager avkom.

Caroline og Mina møttes da Mina var programleder og Caroline var gjest i Studio Fem for å diskutere porno. De har begge hatt Norges dårligste rykte på hvert sitt tidspunkt, men blir allikevel stadig tatt inn i media-varmen på grunn av sitt oppriktige engasjement og ærlighet. Mina har prydet mange avisforsider med overskrifter som: “Fått sparken igjen”, men også saker om dyr i sirkus og homofiles rettigheter. Caroline gjester stadig debatter og programmer i TV og radio, for å prate om sex og følelser, og vi så henne sist i NRK-programmet «Line fikser kroppen». Martine kom inn i Minas liv da hun ble ansatt i Minas hjertebarn, Røverradioen. Da var Mina under sterk påvirkning av hormonsprøyter i forbindelse med prøverørsforsøk, og Martine venter fortsatt på å finne ut om Mina egentlig kan være normal eller om dette hormongreiene bare er en unnskyldning.

 

bilde_idunn_polaroid3.jpg

Bookingkontakt: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Mina Hadjian? Ta kontakt med bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn