13086739_581073715392520_3782613522935812187_o.jpg

MAKEUPMALIN TILBYR:

  • Live podkast

  • Annonsering på podkast

  • Instagram og Snapchat

OM MAKEUPMALIN

Malin Nesvoll Vangsnes – aka makeupmalin - aka Venninna Di – sparker seg gjennom Oslo på kickbiken sin, Violetta Vice, med smågodt i munnen og Berlin-beats i øra.

iPhonen er klar til å capture the day på Snapchat, der hundrevis følger hennes daglige doings. Malin er det mest urbane som har kommet fra Holmestrand noensinne.

Selv om hun blender inn på Løkka og Tøyen, like hardt som en hver Oslo-born hipsterkid med 90-talls-klestendenser, har hun klart å beholde både dialekten, og en ekstrem kjærlighet for Paradise Hotel og frossenmat.

Malin hang ut på Westerdals i to år, før panikkangsten flytta inn i kropp og sinn, og hun måtte tenke i nye baner. Nå bedriver hun humoristisk utleverende craziness på sin egen YouTube-kanal, Makeupmalin.

Malin er dyktig i det hun foretar seg og vil, av mange, betegnes som et multitalent da hun har lykkes i å beherske flere formater, som podkast, YouTube, TV, Instagram og Snapchat.

I 2016 vant hun både Årets humor og Årets nykommer under Gullsnutten, og er dessuten nominert til Årets Medienavn i regi av Kampanje.


MALIN SIN PODKAST

Malin har på kort tid funnet sin røst foran mikrofonen med podkasten Venninna Di. Podkasten er blant Norges mest avspilte innenfor kultursegmentet på iTunes og er med det ofte å finne blant de mest populære podkastene i Norge. Podkasten skaper mye engasjement og får mange kommentarer på iTunes, Venninna Di har nå over 250 ratinger og 5 av 5 stjerner.

 

MAKEUPMALIN PÅ YOUTUBE

Makeupmalin sin YouTube-kanal med samme navn, er en ærlig, inspirerende og kreativ produksjon. Malin viser her akkurat hvor bredden i hennes interesser. Musikk, sminke, venner, kunst, kultur og design så vel som hennes åpenhet når hun deler sine erfaring med lytterne og seerne, spesielt hva psykisk helse angår. 

Malins populæritet på YouTube er ikke bare et resultat av innholdet på kanalen hennes, men også et resultat av hennes evner til å redigere og produsere fengslende videoer.


Fra høyre: Makeupmalin og Tomine Harket.

MALIN PÅ SOSIALE MEDIER

Malin har, over tid, opparbeidet seg en populær Instagram-konto, hvor følgerne kan oppdatere seg på begivenheter i livet hennes. Hun viser også skills innen bilderedigering når vi ukentlig serveres nye kreative illustrasjoner.

Malin er også aktiv på Snapchat. Følg Malin og få et innblikk i hverdagen til den talentfulle, urbane dama.

@makeupmalin på Instagram og Snapchat


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Makeupmalin? Ta kontakt med bookingansvarlig Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn