LOTION & SMEDSTAD TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring og YouTube

  • Bedriftsarrangementer

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM LOTION & SMEDSTAD

Brus, bernaise & hip-hop. Den legendariske norske rapperen Oral Bee og hans eksentriske makker Mr. Pimp-Lotion forteller historier fra karrieren og tipser deg om den beste musikken.

I 2015 bestemte Mr. Pimp-Lotion og Oral Bee (Anders Smedstad) seg for å lage en podkast. I Lotion & Smedstad forteller de funny historier fra artistlivet, snakker om Oral Bees lidenskap for brus, og velsigner gatene med sin hiphop-kunnskap.

De gir deg for eksempel en topp 10-liste over hvilke rap-låter som funker til intense treningsøkter og anbefaler artister du kanskje ikke har hørt om.

De er to norske bosser som er klare for å ta podkastverdenen med storm!


MER OM ORAL BEE & PIMP LOTION

Oral Bee begynte sitt yrkesaktive liv med eget fast humor-innslag på NRK P3 i en alder av 14 år. Siden den tid har Anders Smestad blitt hip hop-legende i både i inn- og utland, med hits som "Tennis" og "Jumanji", sammen med Mr. Pimp Lotion.

Mr. Pimp-Lotion er en av Norges mest eksentriske menn, en fyr som kun spiser hver 48 time, som avskyr sosiale medier og som har bedt om hentesveis hos frisøren. Få et innblikk i hans spesielle liv.


DA PLAYBOY FOUNDATION

Pimp Lotion, Oral Bee og Big Ice aka Da Playboy Foundation har også produsert hits for amerikanske rappere som sangen "Image Of a Pimp" for Baby Bash.

Oral Bee har de senere år vist sin kreative bredde ved å debutere som forfatter med "Livet til en norsk boss".


15271484_387971948206829_1275062401_o.jpg

LOTION & SMEDSTAD LIVE

Lotion & Smedstad gjør også LIVE podkastarrangementer. De skaper god stemning i fin symbiose av både samtaler og musikk.

Publikum kan vente seg engasjerte verter som involverer publikum. Noen vil hevde at Oral Bee & Mr. Lotion er blant de mest underholdende konsertene i Norge i dag. Dette vil de følge opp med sine LIVE-podkaster også.

Arrangører kan vente seg to profesjonelle artister som alltid leverer og som har med seg en lojal fanskare hvor enn de opptrer.


LYTT TIL PODKASTEN

Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion sprer om seg med livsvisdom, yrkes-hemmeligheter og musikk-kunskap. Med stå på-humør og et herlig glimt i øyet. Sjekk ut podkasten nå!


BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke «Lotion & Smedstad»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn