13086739_581073715392520_3782613522935812187_o.jpg

KRISTIAN RØNNING TILBYR:

  • Pakke 1: Med dj. Passer hvor det er ønskelig med mer trykk i showet.

  • Pakke 2: Akustisk konsert. To på vokal og én gitar. Passer der det er ønskelig med en mer intim konsert.

HVEM ER KRISTIAN RØNNING?

Kristian Rønning, også kjent som "Sirius", har vært aktiv i hip hop miljøet siden 2002 og har flere album og mixtape-utgivelser bak seg. Han var også med på å starte The Rovers, Larviks første rap-kollektiv, som i 2005 ble kåret til "Ukas Urørt" på P3.

I 2006 ble første soloprosjekt offisielt med utgivelse av albumet "Misery Made Me", på eget selskap. Det var i 2010 han fikk gjennombruddet med låten ”Fuck up”. Den solgte til fire ganger platina og markerte "Sirius" for alvor i det norske musikklandskapet. Han er i dag en av Norges mest streamede rappere med nærmere 20 millioner avspillinger på Spotify alene. 

Rønning har vært med på flere VG-lista-turneer, "Vinterlyd" og holdt en rekke egne konserter over det ganske land.

Singler: 

  • Fuck up (4 x Platina)

  • Thank You (Gulll)

  • Always on my mind ft. Tommy Fredvang (Gull)


sirius

MER OM KRISTIAN RØNNING

Det norske publikummet fikk for alvor øynene opp for Sirius i 2010, da han tok en overlegen seier i Tv2-programmet "Norske Talenter". Rapperens påfølgende singel, "Fuck up", solgte til fire ganger platina. Låta er skrevet med utgangspunkt i egne opplevelser. Før suksessen i "Norske Talenter" gikk Kristian Rønning gjennom flere tøffe perioder i livet som inspirerte låtskrivingen og har gjort han til en tykkhudet artist med mye livserfaring.


SIRIUS - THANK YOU

Låta "Thank You" er en ærlig, selvransakende og takknemlig låt fra Kristian "Sirius" Rønning. Her takker han en rekke viktige inspirasjonskilder og bidragsytere fra et liv som tidvis har vært utfordrende og en karriere som nå blomstrer.


Bilde1.png

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Kristian Rønning? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn