KINGSIZE TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Live-podkast

  • Annonsering i sosiale medier

OM KINGSIZE

Kingsize Podkast er en splitter ny podkast for folk med interesse for hip-hop og urban kultur.

Kingsize er et urbant nettmagasin med fokus på musikk, mote, kunst og kultur. Tidligere har kingsize vært norges grunnmur for skandinavisk og internasjonal hip-hop, men etter 15 år i bransjen ekspanderer de til et bredere perspektiv. Deres visjon bygger på å fremme genuine artister, samt gi et dybere innblikk i den urbane verden

Stand-up komiker Jonis Josef og Kingsize-redaktør Nick Malte er verter, og snakker hver uke med en aktuell hip-hop profil for både trivielle og faglige samtaler. Ny episode hver fredag.


OM JONIS

Jonis Josef er en komiker fra Skien, bosatt i Oslo. Til tross for en relativt kort fartstid i bransjen har han gjort seg meget bemerket på humor-scenen. Siden oppstarten i 2014 har han stått på standup-scener over hele landet, opptrådt på en rekke festivaler, og vært på turné med Martin Beyer-Olsen (Underholdningsavdelingen, Norske fordommer) og Lars Berrum (Norske fordommer). Han er også stadig å se på scenen på Latter, og var nylig med på Latter Live på NRK hvor han høstet meget gode tilbakemeldinger. 

Jonis har en meget original tilnærming til standup. Med sin unike vinkling tar Jonis deg med til en absurd, og ofte tabubelagt verden. Han får stadig god respons for sine smarte og vittige kommentarer. 


OM NICK

Nick er redaktør for Kingsize.no og gitarist i det psykadeliske rockebandet – Mogonzo. Nick kommer opprinnelig fra Østfold, og selv om han har bodd i Oslo store deler av livet, kan du fortsatt hører dialekten karre seg gjennom ivrige meninger. Han har tidligere erfaring fra musikkproduksjon, og har gjort en rekke jobber innenfor media.


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Kingsize? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn