13086739_581073715392520_3782613522935812187_o.jpg

KEN WASENIUS-NILSEN KAN TILBY:

  • Konferansier / programleder

  • Quizmaster

  • Foredragsholder

  • Live-podkast

  • Roller i film, tv og reklame

OM KEN WASENIUS-NILSEN

«Ken Wasenius-Nilsen» er radiomann med 10 års erfaring fra NRK. Han er kjent fra programmer som «Ken eller Torkil», «Banden», «Miksteip», «Christine» og «Lørdagsrådet» på P3, samt «Strøm/Wasenius» på P13. 

Ken er er en morsom, kunnskapsrik og allsidig underholder som kan brukes som foredragsholder, konferansier, quizmaster eller-.----.,..

I 2015 ga han ut boken "33 utrolige nordmenn" sammen med Webjørn Espeland og Sven Bisgaard Sundet. 

Blant Kens mange interesser står musikk og fotball høyt og han er i dag, blant annet, programleder i podkasten "United We Podkast". Her inviterer han gjester til å dele sine gleder og sorger om Manchester United.

Følg Ken Wasenius-Nilsen på Instagram!


1475520983078.jpeg

KEN I PODKAST

United We Podkast er podkasten som tar norske United-fans på alvor, med glimt i øyet og deilig, djevelsk engasjement. Hver uke tar programleder Ken Wasenius-Nilsen med seg en liten gjeng ihuga United-fans, inn i en rød hule. Der får de tømt seg for glede, frustrasjon, historier og forventninger til deres store felles kjærlighet: Manchester United. 

 

MEDFORFATTER I BOK OM UTROLIGE NORDMENN

Hvordan klarte Norges største skjørtejeger Hans Peder Borgenstierne å forlove seg med mer enn 400 kvinner? Hvorfor kjøpte Ole Bull inn 150 hvite silkeflosshatter for å redde sin egen stat i USA? Og hvem var tvillingparet som slåss både mot Hitler i Hollywood og under tungtvannsaksjonen i Rjukan? Dette er noen av spørsmålene som blir besvart i boken som Ken skrev i 2015, sammen med NRK-kollegaene Webjørn S. Espeland og Sven Bisgaard Sundet. Boken er gitt ut på Aschehoug Forlag.

 

33utrolige

ken_wasenius-nilsen

MER OM KEN WASENIUS-NILSEN

Har du lyttet til NRK P3 eller P13 i løpet av de siste ti årene, så har du mest sannsynlig hørt Kens stemme i et eller annet program. 

Etter starten i humorprogrammet "Ken eller Torkil", har han bekledd en rekke programleder-roller på NRK radio.

35-åringen ledet også NRK P3s innsamlingsauksjon, "P3-aksjonen" sammen med Ronny Brede Aase, i 2011. Kens erfaring og stødige stemme har gjort han til et populær mann i media-Norge og et sikkert valg til å lede programmer, såvel som arrangementer.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke Ken Wasenius-Nilsen? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn