KAJA OG JENNY TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Innholdsmarkedsføring

OM KAJA & JENNY

Hvordan hustle seg til unike opplevelser i byen som aldri sover, på studentbudsjett? Opplev New York behind the scenes, sett gjennom to norske studenters øyne.

Jenny Brønseth studerer International Business, har internship og en lidenskap for å oppdage nye Hip Hop og rap-artister. Kaja er motestudent, med en drøm om å designe undertøy, og balanserer hverdagen mellom DJ’s og trening.

Hva er gøyest av å playe en Knicks-spiller eller se Knicks playe?
Visste du at newyorkere rangerer rompa ut fra tre graderinger?
Lurer du på hvordan studentlivet kan være i The Big Apple?

Tune in og følg Kaja og Jenny i jakten på celebs og morsomme historier fra byen som aldri sover!


12087328_1513748068935571_2738425539377824579_o.jpg

MER OM KAJA OG JENNY

Jentene bor sammen på Manhattan og har nesten blitt ekte newyorkere. De har en tendens til å være på rett sted til rett tid. Derfor prøver de å skape et bilde av hvordan New York egentlig fungerer. Byen er mer enn bare skyskrapere og shopping. Kanskje har du et produkt eller en tjeneste som trenger en ny form for profilering? Disse jentene kan være bindeleddet mellom deg og andre nordmenn som er interessert i byen som aldri sover. 


 

LYTT TIL PODKASTEN

New York er bare et klikk unna. Kaja og Jenny tar deg med "over dammen" . Det blir ærlig, gøy og flaut, når de deler fra ukens og helgens opplevelser og påfunn.


bilde_idunn_polaroid3.jpg

BOOKINGKONTAKT:

TORGEIR GLOMNES JOHANSEN

Ønsker du å booke «Kaja og Jenny i New York»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Torgeir Glomnes Johansen, for en hyggelig prat.

T: 936 15 649

E: torgeir@modernemedia.no

Navn *
Navn