HVA KAN JOSIMAR TILBY?

  • Live-podkast
  • Annonsering på podkast
  • Bedriftsarrangementer
  • Annonsering i Magasinet
  • Byens beste Fotballquiz

OM JOSIMAR

Josimar – Tidsskriftet om fotball. Josimar driver journalistikk på alle felter som er fotballrelatert: taktikk, spillestil og analyser, historikk, fotballens samfunnsrolle, fotball som kulturfenomen og som forretning.

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget deres er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Isteden ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger.

De fleste artiklene i Josimar er forfattet av skribenter med en annen bakgrunn enn sportsjournalistikk. Av og til vil du imidlertid finne oversatte tekster skrevet av kjente penner fra aviser og magasiner i utlandet.

Navnet Josimar dukket første gang opp i bevisstheten, 12. juni 1986. Redaksjonen i Josimar magasin var rundt 10 år gamle, VM i Mexico var i gang, og i Brasils tredje kamp dukket det opp en smålubben høyreback de aldri hadde sett maken til. Han het Josimar, og scoret fantastiske mål mot Nord-Irland og Polen. Da magasinet skulle få sitt navn, flere tiår senere - var redaksjonen enstemmig.


Josimar podcast er i samme nerdete og informative ånd som tidsskriftet, servert i samtale- og diskusjonsform. Josimar presenterer det du ikke visste du ville vite.

Josimar podcast er i samme nerdete og informative ånd som tidsskriftet, servert i samtale- og diskusjonsform. Josimar presenterer det du ikke visste du ville vite.

MER OM JOSIMAR

Den brasilianske skribenten, kommentatoren og forfatteren Mario Filho uttalte en gang at all fotballjournalistikk begynner på tribunen. Blant supporterne. Han fnøs av den europeiske ideen om «nøytrale» fotballskriverier. Skulle man skrive godt om denne idretten måtte man være supporter. Ingen er nøytral, det er ingen vits i å late som, og artiklene ble bare svakere hvis skribenten seilte under falskt nøytralitetsflagg.

Denne holdningen deler de i Josimar. De er fans. Og de mener entusiasmen, sorgen og raseriet som følger supporterens liv, ikke må undertrykkes eller eller skjules når skribenter skriver om fotball. Tvert i mot. Disse følelsene er essensielle for å forstå hva som gjør de gode fotballhistoriene gode, og for å kunne formidle den virkningen fotballspillet har på menneskene vi skriver om.


 
JOSIMAR - av fotballfolk, for fotballfolk

messi_ronaldo_josimar

ANNONSERE I JOSIMAR MAGASIN

Josimar magasin er ikke som alle andre fotballblader. Med stor tyngde og integritet leverer redaksjonen gravende dybdejournalistikk, utgave etter utgave. Bladet har stor troverdighet og høy standing hos fotballfans, så vel som trenere og fotballedere. 
Ved annonsering i Josimar, når du ut til en oppmerksom og lojal målgruppe. Her finner du en rekke spennende og kreative muligheter for å knytte deg nærmere norske fotballsupportere. 


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å samarbeide med «Josimar»? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn