JOSIMAR TILBYR:

  • Live-podkast

  • Annonsering på podkasten

  • Tilpasset innhold på podkasten

  • Bedriftsarrangementer

  • Annonsering i Josimar Magasin

  • Norges beste Fotballquiz

OM JOSIMAR

Josimar – Podcast er bygget på magasinet med samme navn. Josimar driver journalistikk på alle felter som er fotballrelatert: taktikk, spillestil og analyser, historikk, fotballens samfunnsrolle, fotball som kulturfenomen og som forretning.

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bak de ukentlige nyhetsoppdateringene. I podkasten får du et selektert utvalg av gode historier og temaer innenfor norsk og internasjonal fotball. Ofte har de besøk av gjester med en helt spesiell fotballbakgrunn. Utgangspunktet for innholdet er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladderhistoriene om de store stjernene. Josimar ønsker heller å ta med leseren under overflaten og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger. 


MER OM JOSIMAR

Den brasilianske skribenten, kommentatoren og forfatteren Mario Filho uttalte en gang at all fotballjournalistikk begynner på tribunen, blant supporterne. Han fnøs av den europeiske ideen om «nøytrale» fotballskriverier. Skulle man skrive godt om denne idretten måtte man være supporter. Ingen er nøytral, det er ingen vits i å late som. Artiklene ble bare svakere hvis skribenten seilte under falskt nøytralitetsflagg.

Denne holdningen deler Josimar. De er fans. Og de mener den entusiasmen, sorgen og raseriet som følger supporterens liv, ikke må undertrykkes eller skjules når skribenter skriver om fotball. Tvert i mot. Disse følelsene er essensielle for å forstå hva som gjør de gode fotballhistoriene gode, og for å kunne formidle den virkningen fotballspillet har på menneskene det fortelles om.


 
JOSIMAR - av fotballfolk, for fotballfolk

HVORFOR JOSIMAR?

Navnet Josimar dukket først opp i bevisstheten, 12. juni 1986. VM i Mexico var i gang og i Brasils tredje kamp dukket det opp en fantastisk høyreback vi aldri hadde sett før. Spilleren het Josimar og scoret et par uforglemmelige mål mot Nord-Irland og Polen. VM I Mexico gikk av stabelen da Josimar-redaksjonen var ca 10 år gamle. Derfor passer det seg å oppkalle bladet og podkasten etter en spiller de ble kjent med akkurat da.


LYTT TIL PODKASTEN

Josimar er fotballmagasinet som tar fotballen på alvor, men det betyr ikke at følelsene, engasjementet og gleden er fraværende. Den samme seriøse fotballjournalistikken som vi kjenner fra bladet, er å finne i podkasten. En rekke spennende og gode gjester gir et bredt bilde med gode fotballhistorier,


ANNONSERING I JOSIMAR PODCAST

I forbindelse med et samarbeid med VIPPS fra Dnb markedsførte Josimar betalingsløsningen i flere av sine sendinger i 2016. Oppdraget dreide seg om å trekke inn VIPPS som en interaktiv del av sendingen. Josimar benyttet VIPPS som innsendingsmetode i en konkurranse, hvor pengene gikk til Kreftforeningen.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke "Josimar"? Ta kontakt med vår bookingkontakt, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn