Jonis_josef

JONIS JOSEF TILBYR:

  • Live podkast
  • Medvirkning i film, TV og reklame
  • Stand-up
  • Konferansier
  • Skuespilleroppdrag

OM JONIS JOSEF

Jonis Josef er en komiker fra Skien, bosatt i Oslo. Til tross for en relativt kort fartstid i bransjen har han gjort seg meget bemerket på humor-scenen.

Siden oppstarten i 2014 har han stått på standup-scener over hele landet, opptrådt på en rekke festivaler, og vært på turné med Martin Beyer-Olsen (Underholdningsavdelingen, Norske fordommer) og Lars Berrum (Norske fordommer). Han er også stadig å se på scenen på Latter, og var nylig med på Latter Live på NRK hvor han høstet meget gode tilbakemeldinger. 

Jonis har en meget original tilnærming til standup. Med sin unike vinkling tar Jonis deg med til en absurd, og ofte tabubelagt verden. Han får stadig god respons for sine smarte og vittige kommentarer. 


MER OM JONIS JOSEF

Selv om Jonis kun har holdt på med stand up siden 2014, har han allerede rukket å gjøre et stort inntrykk, og har høstet svært god respons for sine vittige og sjarmerende natur. Jonis er blant annet aktuell med podkasten "Terningkast 3" sammen med Henrik Farley og Martin Lepperød. 

Jonis sin unike bakgrunn sammen med sin profesjonalitet gjør han til en attraktiv vert, standup-komiker og LIVE-podkaster.


jim.jpg

BOOKINGKONTAKT: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Jonis Josef? Ta kontakt med vår bookingansvarlig, Jim Fossheim, for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn
Navn