INTERNETTJENTENE TILBYR:

  • Tradisjonell annonsering og spons

  • Annonsering i sosiale medier

OM INTERNETTJENTENE

Internettjentene er en hyllest til internett, av internettjenter, for internettjenter/gutter og andre internetter.

Dette er en podkast som først og fremst gir deg en brukermanual til hvordan man navigerer seg rundt på internettet: hvordan unngå fallgruver og hvor man finner de skjulte skattene. De tre jentene Ada, Ingeborg og Renate har vært borti de fleste kroker av verdensveven og er klare hver uke for å rapportere tilbake om sine funn, og eventuelt advarsler. Ikke bare er dette en nyttig guide til deg som er nysgjerrig på hva som finnes der ute, men det er også en hyllest til dette fantastiske nettverket som guider oss alle.


ada.jpg

OM ADA SUNDBY

<p> Ada Sundby *ler* *smiler* *googler* er realisten i gruppen når det gjelder internett, og står for den tungt teoretiske og praktiske informasjonen. Hun er eksperten på hvordan internett er strukturert, og er opptatt av rammeverkene man boltrer seg gjennom på the world wide web *ler*. Hun trives på internett da det ikke innebærer <strike>fysisk akitivtet</strike>, og er den eneste av jentene som vet hva en <u>RSS-feed</u > er. Hun er lite glad i virus *hytter med neven*. </p>

Ekspertise: Strukturtager i HTML og CSS

Favorittapp: Outlook

Forbilde: Renate


ingeborg.jpg

OM INGEBORG SLEIPNES SIVERTSEN

Ingeborg er kanskje den eneste personen i hele verden som foretrekker å lese nyheter på Snapchat, og har ansvaret for å spre ordet om internasjonal og nordisk kjendisnytt, kjendisunytt og kjendiser. Hun har i flere år vært en profesjonell lurker i bloggverdenen, og kan med stolthet kalle seg en basic bitch. For tiden er hun interessert i konseptet “instastory”, og det å være søt på internett.

Ekspertise: Stalking

Favorittapp: Solitaire

Forbilde: Sophie Elise


renate.jpg

OM RENATE LETH-OLSEN

Renate har opptil flere studiepoeng innen både sosiologi og psykologi, og er særdeles interessert i hvordan internett har bidratt til en global kulturell revolusjon. Hennes rolle i podkasten er å bidra med et samfunnsvitenskapelig syn på alle internettets skavanker og konsekvenser. Hvordan har DMs og chatting endret menneskelig kommunikasjon? Kommer det til å endre oss for alltid? Renate stiller mange spørsmål, og av og til finner hun svar.

Ekspertise: Nisjememes

Favorittapp: Period Tracker - Monthly Cycles

Forbilde: Henry Jenkins

 


jim.jpg

Bookingkontakt: 

JIM FOSSHEIM

Ønsker du å booke Internettjentene? Ta kontakt med vår bookingansvarlig Jim Fossheim for en hyggelig prat.

T: 915 40 490

E: jim@modernemedia.no

Navn *
Navn